Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 4. 2017,
14.37

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Foto: Siol.net, Thinkstock in MA-YDI d.o.o.

Natisni članek

Enterosgel razstrupljanje advertorial

Torek, 18. 4. 2017, 14.37

2 meseca, 1 teden

Enterosgelovi nagrajenci

"Mogoče mi je bilo pa usojeno in bo pomagalo"

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Foto: Siol.net, Thinkstock in MA-YDI d.o.o.

Nagrajenci, ki so prejeli dvotedenski paket Enterosgela za razstrupljanje telesa, si želijo končno premagati različne zdravstvene težave. Bo gel na osnovi silicija izpolnil njihova visoka pričakovanja?

ženski narava morje lepota počitnice dopust | Foto: Pexels Foto: Pexels

S 14-dnevnim paketom za razstrupljanjem z Enterosgelom smo razveselili štiri nagrajence, ki so stopili na pot razstrupljanja in čiščenja telesa. V času, ko nas vse ogrožata stresno življenje in nezdrav življenjski slog, je čiščenje telesa dobrodošla pomoč organizmu.

enterosgel | Foto: Nekateri so zaradi preobremenjenosti jeter podvrženi različnim vnetjem, kožnim in črevesnim boleznim, alergičnim reakcijam in slabemu počutju. Prav zaradi tovrstnih zdravstvenih težav so se naši nagrajenci tudi prijavili k sodelovanju v nagradni igri.

Podpora farmacevta ključna

Na uvodnem srečanju s predstavniki podjetja MA-YDI in farmacevtom Janezom Erčuljem, kjer so nagrajenci dobili tudi pakete izdelka Enterosgel, so se seznanili z lastnostmi, učinki in delovanjem Enterosgela, pravilnim jemanjem in pomenom razstrupljanja na naše splošno počutje.

"Nismo zastrupljeni, da bi se morali razstrupljati, smo pa preobremenjeni, kar se pozna pri počutju, dovzetnosti za bolezni in alergije," je povedal farmacevt Janez Erčulj. Z vsakim nagrajencem je opravil podroben pogovor, da mu je lahko svetoval, kaj bi bilo najbolje za njega. Podpora strokovnjaka je pomembna tudi pri razstrupljevalnem tretmaju.

Podarjamo paket Enterosgela za 2-tedensko razstrupljanje.

Enotna rešitev za različne zdravstvene nadloge

enterosgel | Foto:

Nagrajenci so se prijavil zaradi različnih težav – kožne bolezni, senenega nahoda in preobremenjenosti telesa.

Nena Godina: "Želim se znebiti senenega nahoda, ki z vsakim letom postaja hujši. Zdi se mi, da je povezan tudi s stresom. Zakaj ne bi poskusila z Enterosgelom? Za seneni nahod uporabljam fiziološko tekočino in zdravila proti alergijam. Dodatnih kemikalij ne bi rada več jemala. Raje bi prečistila telo. Bila sem zelo presenečena, ko so me poklicali, saj še nikoli nisem bila izžrebana v kakšni nagradni igri. Mogoče mi je bilo pa usojeno in bo pomagalo."

Nejc Rek: "Prijavil sem se, ker bi rad rešil težave z atopijskim in seboroičnim dermatitisom. Slišal sem že za Enterosgel, zdaj pa me je farmacevtova razlaga zelo pritegnila. Verjamem, da bom discipliniran pri jemanju gela. Sicer uporabljam mazila, ki tanjšajo kožo in bi jih rad nehal jemati. Na slabo stanje moje kože vpliva tudi stres, ljubezenske težave pa še najbolj. Kožne težave so se pojavile med osnovno šolo in nikakor ne minejo. Pred začetkom razstrupljanja z Enterosgelom imam kar visoka pričakovanja, zelo bi se rad rešil teh težav."

Gregor Jordan: "Zaradi nezdravega življenjskega sloga bi rad razstrupil in razbremenil telo, zato sem se tudi prijavil. Jem zelo nezdravo, ne vzamem si dovolj časa za hrano. Pred leti sem jemal neka zdravila, zato bi rad prečistil telo. Nimam visokih pričakovanj. Bom videl, kako se bo odzvalo moje telo. Mogoče bom pa shujšal za 25 kilogramov."

Špela Rechberger: "Za razstrupljanje z Enterosgelom sem se odločila, ker mi je v preteklosti že pomagal na potovanju. Trenutno imam težave glede alergij in iskreno upam, da mi pomaga še v tem primeru. Kot vedno pričakujem, da bodo stvari boljše. Kot omenjeno, sem ga že jemala dve leti nazaj pred začetkom potovanja in na potovanju."

Zlata pravila razstrupljanja z Enterosgelom

enterosgel | Foto:

Že stari Rimljani so bili prepričani, da je razstrupljanje telesa osnova dolgotrajnega zdravja, verjeli so, da je čiščenje telesa idealna podpora zdravju ter podlaga zdravega telesa in duha.

Včasih so uporabljali oglje in glino, danes je na voljo tudi enterosorbent nove generacije – Enterosgel, ki temelji na naravnem siliciju. Namenjen je odstranjevanju dražečih in nezaželenih snovi, ki jih veže nase in v 12 urah po naravni poti odstrani iz črevesja. Deluje kot spužva, ki potuje po našem prebavnem traktu in nase veže škodljive snovi ter jih nato iz telesa izloči prek blata.

V samo 14 dneh lahko z redno uporabo pripomoremo k hitrejšemu izločanju toksinov, težkih kovin, ostankov hrane, alkohola, izločkov bakterij, virusov ter glivic iz črevesja in posredno tudi telesa.

Vse snovi, s katerimi smo preobremenjeni, povzročajo, da naše telo bolj silovito reagira na alergene in druge snovi, ki nas lahko dražijo. Če je sluznica v črevesju bolj reaktivna, se sčasoma lahko pojavi vnetje.

Razstrupljevalna kura z Enterosgelom traja 14 dni, in sicer mora odrasla oseba (12 let ali več) trikrat na dan zaužiti jušno žlico (15 g) gela Enterosgel. Na ta način podpremo delovanje jeter, s tem pripomoremo k okrepitvi imunskega sistema in izboljšamo splošno počutje.

225-gramski gel uporabljamo približno pet dni, zato za 14-dnevno razstrupljanje zadostujejo tri tube gela.

Znaki, da je naše telo preobremenjeno

Ženska, zdrava prehrana | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ko se skoraj ves čas otepamo splošnega slabega počutja in nejevolje ter nam tudi dober spanec ne povrne energije, ko se počutimo napihnjeni, ko nas mučijo prebavne težave in opažamo, da smo dovzetni za okužbe, je čas za razstrupljanje organizma. Razstrupljanje z enterosorbenti je dobro narediti trikrat letno.

Ko bomo telo osvobodili vseh toksinov in drugih škodljivih snovi, bomo opazili mladosten videz, več energije, boljše počutje, boljši spanec, okrepljen imunski sistem in manj alergijskih težav. Marsikdo ga uporabljala tudi za mazanje mozoljev.

Glavne značilnosti izdelka Enterosgel:

enterosgel | Foto: - Preprosto ga popijemo, vmešanega ga v vodo.

- Enterosgel je silikonski, nemineralni gel, zato nase ne veže vode. Ob uživanju ni treba dodatno piti vode, da bi preprečili zaprtje, kot pri mineralnih silicijevih gelih.

- Iz črevesja ne prehaja v telo in se po 12 urah z vsemi škodljivimi snovmi popolnoma izloči iz črevesja.

- Pripomore k obnovi poškodovane sluznice prebavil.

- Ni alergogen, ne vsebuje sladil, glutena, maščob, barvil, okusov, konzervansov in drugih dodatkov. Primeren je za nosečnice, doječe mame in otroke od prvega leta.

- Nima stranskih učinkov. Pozor, osebe, alergične na silikon, Enterosgela ne smejo uporabljati.

Kako vemo, da smo alergični na silikon? Če pri prvem zaužitju Enterosgela dobimo močne krče ali hudo drisko, smo verjetno alergični na silikone.

Podpora različnim oblikam zdravljenja

enterosgel | Foto:

Strokovnjaki uporabo gela Enterosgel priporočajo kot podporo različnim oblikam zdravljenja. Njegovo delovanje ni omejeno le na razstrupljanje telesa, saj je učinkovit tudi pri številnih drugih težavah.

Alergije na cvetni prah

Tisti, ki so nekaj tednov pred cvetenjem začeli jemati Enterosgel, opažajo bistveno manj težav zaradi srbenja, izdatnega zatekanja in sluzenja v nosu, ker so razstrupili črevesje oziroma razbremenili telo. Tako lažje prenašajo večje količine dražečih alergenov. Enterosgel se je izkazal za učinkovito podporo pri zdravljenju alergij, atopičnega dermatitisa, Kronove bolezni in ulceroznega kolitisa.

Kožne bolezni

Pri kožnih boleznih se lahko na začetku jemanja Enterosgela pojavi začasno poslabšanje bolezni. Če je poslabšanje prehudo, je dobro jemanje za nekaj dni prekiniti. Poskušajmo vseeno vztrajati, saj v od sedmih do desetih dneh simptomi izzvenijo in stanje se začne izboljševati. Vse je odvisno od tega, koliko smo obremenjeni. Bolj obremenjeno telo potrebuje več časa za izboljšanje.

Virusna črevesna obolenja

Enterosgel je zelo dobra podpora pri virusnih in drugih črevesnih obolenjih. Dokazano nase veže rota- adeno- in noroviruse, bakteriji E. coli in salmonelo ter bakterijske toksine.

Pri akutnih driskah takoj vzamemo dvojno dozo gela, torej dve jedilni žlici (15 gramov), po vsakem odvajanju pa še eno žlico. Tako naj bi se rotavirusa znebili v od šestih do osmih urah.

Ko jetra ne zmorejo več

voda kozarec pijača narava lepota zdravje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Enterosgel razbremeni jetra, kar se najprej pokaže s povišanimi jetrnimi encimi, v krvi pa s povišanimi maščobami oz. trigliceridi. Jetra so organ, ki poleg ostalega presnavljajo maščobe. Če jetra obremenjujemo iz vseh smeri, na koncu ne morejo opravljati svoje osnovne funkcije. Ko jetra ne zmorejo več presnavljati vseh snovi, ki jih obremenjujejo, pride do zamaščenosti jeter.

Zamaščenost jeter je posledica preobremenjenosti jeter s snovmi, ki jih morajo predelati. Farmacevt Janez Erčulj je to pojasnil s slikovitim primerom: "200-litrski sod sprejme samo 200 litrov tekočine. Odvečna tekočina bo začela iztekati iz soda. Če bi vseeno želeli stisniti 250 litrov tekočine v 200-litrski sod, bi ta počil. Tudi preobremenjena jetrna celica odpove – propade, telo jo razgradi. Volumen, ki ga je prej zasedala, zavzame maščoba. Jetra se sicer obnavljajo, s podporo Enterosgela pa jih razbremenimo."

To se pozna tudi na splošnem počutju in večji količini energije.

Spomladansko čiščenje telesa

Pri koncu nakupa Enterosgela v spletni trgovini vpišite kodo POMLAD 5 in izkoristite 5 % popusta na vrednost nakupa.

Razvit za ruske vojake

Enterosgel so razvili konec 70. let za ruske vojake, ki so na meji s Čečenijo množično obolevali za hepatitisom B in C. Tudi oporečno vodo so zmešali s tem gelom, da je bila potem primerna za pitje.

Narejen iz najpametnejšega minerala

Enterosgel pridobivajo iz naravnega minerala silicija, ki velja za "najpametnejši" mineral, saj ima notranjo frekvenco podobno frekvenci naših telesnih celic.

Silicij obdelajo in dobimo silikonski gel, razpršen v vodi. Sestavljen iz majhnih globul z luknjicami, ki delujejo kot kapilare. Te s pomočjo kapilarnega vleka vase posrkajo škodljive snovi. Kljub temu ni dokazov, da bi enterosgel nase vezal vitamine in minerale. Kljub temu moramo Enterosgel jemati uro in pol preden vzamemo zdravilo oziroma dve uri po jemanju zdravil.

mineral kristal kvarc | Foto:

Podarjamo paket Enterosgela za 2-tedensko razstrupljanje:

Ne spreglejte