Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 1. 2020,
8.47

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek otroci koža srbečica zdravje

Sreda, 15. 1. 2020, 8.47

4 leta, 3 mesece

Brezplačna šola atopije

Oglasno sporočilo

Strokovnjaki se strinjajo, da število obolelih z atopijskim dermatitisom narašča iz leta v leto. Vedno pogosteje so prizadeti otroci: do 20 odstotkov jih ima atopijsko kožo. Močna srbečica, območja suhe kože in ponavljajoča se vnetja so za malčke še posebej mučna.

Beiersdorf | Foto:

Ali veste, kako živeti z atopijskim dermatitisom in kako ga prepoznati? Kaj so vzroki nastanka atopijskega dermatitisa, kateri so sodobni načini zdravljenja in kaj lahko naredimo sami?

Pridružite se nam na brezplačni šoli atopije, ki jo pripravljajo v Radison Blu Plaza Hotelu v Ljubljani.

Kaj lahko pričakujete?

  • Predavanje: dr. Olga Točkova, spec. dermatovenerologije, tema: Kako živeti z atopijskim dermatitisom in kako ga prepoznati? Kaj so vzroki nastanka atopijskega dermatitisa, kateri so sodobni načini zdravljenja in kaj lahko naredimo sami?
  • Predavanje: Mojca Dobrovoljc, tema: Predstavitev izdelkov za nego atopijske kože in nasveti za lajšanje težav z atopijskim dermatitisom.
  • Darilo ob udeležbi.

Kako do udeležbe?

Prijavite se prek spletnega obrazca. Prijave zbirajo do vključno 19. januarja 2020 prek spletne strani https://www.eucerin.si/eucerin-sola-atopije. Prijava je brezplačna, potrebna je zaradi omejenega števila mest.


Naročnik oglasne vsebine je BEIERSDORF, D. O. O.

Ne spreglejte