SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Brezplačna šola atopije

Oglasno sporočilo

Strokovnjaki se strinjajo, da število obolelih z atopijskim dermatitisom narašča iz leta v leto. Vedno pogosteje so prizadeti otroci: do 20 odstotkov jih ima atopijsko kožo. Močna srbečica, območja suhe kože in ponavljajoča se vnetja so za malčke še posebej mučna.

Beiersdorf

Ali veste, kako živeti z atopijskim dermatitisom in kako ga prepoznati? Kaj so vzroki nastanka atopijskega dermatitisa, kateri so sodobni načini zdravljenja in kaj lahko naredimo sami?

Pridružite se nam na brezplačni šoli atopije, ki jo pripravljajo v Radison Blu Plaza Hotelu v Ljubljani.

Kaj lahko pričakujete?

  • Predavanje: dr. Olga Točkova, spec. dermatovenerologije, tema: Kako živeti z atopijskim dermatitisom in kako ga prepoznati? Kaj so vzroki nastanka atopijskega dermatitisa, kateri so sodobni načini zdravljenja in kaj lahko naredimo sami?
  • Predavanje: Mojca Dobrovoljc, tema: Predstavitev izdelkov za nego atopijske kože in nasveti za lajšanje težav z atopijskim dermatitisom.
  • Darilo ob udeležbi.

Kako do udeležbe?

Prijavite se prek spletnega obrazca. Prijave zbirajo do vključno 19. januarja 2020 prek spletne strani https://www.eucerin.si/eucerin-sola-atopije. Prijava je brezplačna, potrebna je zaradi omejenega števila mest.


Naročnik oglasne vsebine je BEIERSDORF, D. O. O.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin