Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 2. 2016,
11.36

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Terme Krka

Natisni članek

hujšanje post SlimFit razstrupljanje nagradna igra advertorial

Četrtek, 11. 2. 2016, 11.36

2 meseca, 1 teden

Ali se sploh še znate zares razbremeniti?

Vsebino omogočajo Terme Krka

Pogosto pozabimo, da je čas, ki ga namenimo le sebi, nujen in zelo dragocen. Pomembno je, da ga izkoristimo za dejavnosti, ki razbremenijo, regenerirajo in nas napolnijo z energijo.

Rdeči alarm, da nujno potrebujemo čas zase

Žal je pogosto tako, da si vzamemo čas za vse obveznosti in vsakodnevne naloge, le zase ne. A slej ko prej pride trenutek, ko se zavemo, da bomo morali storiti tudi kaj na tem področju.

Na to, da potrebujemo čas zase, nas velikokrat opozorijo težave, kot so razdražljivost, težave s koncentracijo, težave s prebavo in spanjem, glavobol, bolečine v križu in ramenih, utrujenost … Vzrok velikokrat ni le preobremenjenost z obveznostmi in skrbmi, pač pa tudi nasičenost telesa z nečistočami, ki jih vsakodnevno vnašamo v telo s prehrano, dihanjem in nego. Če začetne težave preslišimo, pa se lahko razvijejo resnejše bolezni. Zato odlašanje zares ni pametno.

Umik v sproščujoče okolje, kjer pozabimo na vsakdanje obveznosti

Občutka neprestane utrujenosti nikakor ne smemo prezreti, saj si bomo s tem nakopali dolgoročne zdravstvene težave. Ko začutimo izčrpanost, je čas, da razbremenimo telo. In to ne le s počitkom, temveč tudi z odklopom od vsakodnevnih skrbi in s čiščenjem odvečnih snovi: toksinov in maščob. V vsakdanjem okolju je to težko, saj nas bo tisoč in ena stvar spomnila, da imamo takšne ali drugačne obveznosti, za čiščenje pa potrebujemo tudi znanje in mir.

VitaDetox – celovito razstrupljanje s prehrano, vadbo in terapijami

Kakovostno in celovito razstrupljanje vključuje vodeno vadbo, terapije, pa tudi prehrano, ki vašemu telesu zagotovi popolno čiščenje in regeneracijo. Le vse to v kombinaciji pripelje do dolgotrajnega boljšega počutja.

 

#1 Prehrana

Z ustrezno prehrano razbremenite in očistite prebavila, hkrati pa zagotovite, da telo dobi vse potrebne vitamine, minerale in antioksidante.

Največ šmarjeških gostov se odloči za postno prehrano – uživajo sveže stisnjene sadne in zelenjavne sokove, bistre juhe, sirotko in vodo z magnezijem. Jedi so vedno pripravljene za vsakega gosta posebej, po njegovem okusu.

A post ni obvezen – gost se po posvetu z zdravnikom in prehransko svetovalko lahko odloči tudi za druge vrste prehrane, ki ustreza zdravstvenemu stanju, genetski sliki, cilju, ki ga želi doseči, pa tudi življenjskemu stilu ali prepričanju (shujševalno, ločevalno, vegetarijansko, posebne zdravstvene diete ipd.).

#2 Športne aktivnosti in terapije za popolno razbremenitev

S športnimi aktivnostmi in terapijami se pospeši metabolizem in spodbudi potenje, s tem pa se okrepi izločanje toksinov in topljenje maščobe.

Vadbe in terapije, kar od štiri do pet jih je vsak dan vključenih v program, tudi sproščajo, izboljšujejo razpoloženje in dvigujejo raven energije.

Odlično izhodišče za nadaljevanje zdravega življenjskega sloga

Program VitaDetox v Termah Šmarješke Toplice traja pet, sedem ali deset dni, lahko pa tudi dlje. Velikokrat ga gostje, ki želijo izgubiti tudi odvečne kilograme in preoblikovati postavo, kombinirajo s programom zdravega hujšanja SlimFit.

Vsekakor je razstrupljanje dobrodošel uvod v hujšanje, posebej za ljudi, ki trpijo za metabolnim sindromom, ki se največkrat kaže kot trebušna debelost. Z razstrupljanjem očistimo jetra, zmanjšamo njihovo zamaščenost in izboljšamo njihovo delovanje. Zdrava jetra lahko bolje uravnavajo telesno maščobo in pomagajo odstraniti večje količine maščob iz telesa.

Po razstrupljanju se boste spet z lahkoto lotili vsakodnevnih izzivov

Pozitivni učinki programa VitaDetox se pokažejo že po nekaj dneh, saj takoj začutite več energije. Po razstrupljanju se uredi prebava, ponovno dobite občutek lahkosti, na katerega ste že skoraj pozabili, koža postane bolj sijoča in čista. Poleg tega začutite, da imate manj maščobnega tkiva v telesu, kar potrdijo tudi meritve. Vse to pa seveda vpliva na večjo samozavest. Po daljšem programu se uredita tudi krvni tlak in krvni sladkor ter zniža raven slabega holesterola v krvi. Skratka, odlično izhodišče za nov začetek!

Ne spreglejte