Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 11. 2019,
10.39

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije komedija Mindy Kaling Emma Thompson advertorial

Ponedeljek, 11. 11. 2019, 10.39

2 meseca, 2 tedna

Že v videoteki DKino!

Nocoj s Katherine Newbury (Late Night)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Nocoj s Katherine Newbury | Late Night © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Late Night © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Dvakratna prejemnica oskarja Emma Thompson in zvezdnica Pisarne Mindy Kaling v hvaljeni dramatični komediji o izkušeni voditeljici nekoč zelo uspešne večerne pogovorne oddaje, ki se poveže s sveže zaposleno scenaristko, da bi rešila svojo kariero.

ZDA │ 2019 │ 97 min. │ Dramatična komedija

R: Nisha Ganatra│ I: Emma Thompson, Mindy Kaling, John Lithgow, Amy Ryan

IMDb: 6,5/10 │ Rotten Tomatoes: 80 % │ Uporabniki Googla: 77%

Katherine Newbury je pionirka v vodenju večernega programa ter ostra in zahtevna delodajalka. Ko ji očitajo, da sovraži ženske, se odločiti, da bo zaposlila prvo scenaristko svoje pogovorne oddaje.

Vroče vsebine iz hladnovojne zgodovine
Trendi Oglejte si vroče vsebine iz hladnovojne zgodovine

Medtem ko se Katherinine spopada z nizko gledanostjo svoje oddaje in grožnjo, da jo bo TV-mreža zamenjala z drugim voditeljem, je neizkušena Molly odločena oddaji in voditeljici vrniti staro slavo.

Fotogalerija
1 / 8

"Humor je lahko izjemno izenačujoč, Thompsonova in Kalingova pa sta odlični v vlogah žensk, ki sta prekleto smešni in ju ne bi smeli nikoli podcenjevati." Richard Roeper, Chicago Sun-Times

Liffe v videoteki DKino
Trendi Liffe v videoteki DKino

"Film je napolnjen s klišeji in srcem, premore pa tudi tisto, za kar si mora prizadevati vsak poznovečerni pogovorni šov – je prekleto smešen in ima nekaj povedati." Kate Erbland, indieWire

Napovednik filma Nocoj s Katherine Newbury:

Zanimivosti:

  • Nocoj s Katherine Newburry so premierno prikazali na festivalu neodvisnega filma Sundance, produkcijsko in distribucijsko podjetje pa je za pravice za ameriško distribucijo filma plačalo rekordnih 13 milijonov ameriških dolarjev.
  • Nocoj s Katherine Newbury | Foto: Mindy Kaling (Molly) se je podpisala tudi pod scenarij filma, vlogo Katherine Neburry pa je napisala posebej za Emmo Thompson.
  • Ko je bila Kalingova študentka drugega letnika na kolidžu Dartmouth, je delala kot pripravnica pri šovu Conana O'Briena. Po lastnih besedah je bila obupno slaba pripravnica, saj je slovitega voditelja in komika predvsem zalezovala.
  • Nocoj s Katherine Newbury | Foto: Film bi moral režirati Paul Feig (Dekliščina, Drzni par, Milo za drago), vendar ga je zaradi prekrivajočih se urnikov na režijskem stolčku zamenjala kanadsko-ameriška filmska ustvarjalka indijskega porekla Nisha Ganatra.
  • Na steni v Mollyjevi sobi lahko vidimo poster filma Chutney Popcorn (1999). To je celovečerni prvenec režiserke Nishe Ganatre.
  • Mindy Kaling in Amy Ryan sta bili soigralki že v humoristični seriji Pisarna.
    Nocoj s Katherine Newbury | Foto:
    Kalingova je bila hkrati tudi soscenaristka te TV-uspešnice, pozneje je postala še njena izvršna producentka, nekatere epizode pa je tudi režirala.
  • Emma Thompson je edina oseba, ki je prejela oskarja za igro in scenarij – prvi kipec ji je prinesla glavna vloga v filmu Howardov kot (1992), drugega pa istoimenska celovečerna priredba romana Razsodnost in rahločutnost (1995) angleške pisateljice Jane Austen.
Talenti v belem
Trendi Sedem presenetljivih dejstev, ki jih niste vedeli o seriji Talenti v belem

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Rocketman
Trendi Rocketman
Borba z družino
Trendi Borba z družino (Fighting With My Family)
Mož iz ozadja
Trendi Mož iz ozadja (Vice)
Ne spreglejte