SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Maj na Minimaxu v znamenju punčke Barbie

0,02

termometer

Maj na Minimaxu v znamenju punčke Barbie

Vsem dobro znana Barbie je letos dopolnila 60 let. Marca leta 1959 so jo prvič predstavili na sejmu igrač v New Yorku, kmalu pa je postala prava uspešnica in obnorela svet.

TV-priporočila: Glasbeni filmi Trendi Glasbeni filmi, ki si zaslužijo 12 evrovizijskih točk

Barbie se je skozi leta spreminjala in prilagajala družbenim trendom. Vseskozi pa je punčkam in mladim dekletom sporočala, da imajo izbiro in lahko postanejo, karkoli si želijo.

Rojstni dan Barbie bodo maja obeležili tudi na programu Minimax, kjer bodo lahko otroci dogodivščine slavne Barbie spremljali čisto vsak dan v mesecu.

Na njihovi strani na Facebooku pa bodo lahko sodelovali tudi na nagradnem natečaju in si s svojo ustvarjalnostjo priigrali Barbie mavrično vilo z letečimi krili.

Več kot 150 poklicev – astronavtka, nogometašica, znanstvenica …

Barbie se je v svojih šestdesetih letih preizkusila v več kot 150 različnih poklicih. Astronavtka je postala, še preden je Neil Armstrong stopil na luno, preizkusila se je tudi kot nogometašica, reporterka, okulistka, znanstvenica, drsalka na ledu, slaščičarka in še marsikaj.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Njene preobleke za različne poklice je do zdaj oblikovalo več kot 75 slavnih modnih oblikovalcev, prva punčka pa je bila oblečena v črno-bele črtaste kopalke. Podobne zanimivosti o Barbie bodo otroci izvedeli maja, ko bodo lahko na Minimaxu vsak dan spremljali animirane filme in serije o njej.

Vas zanima, koliko različnih oblek ima in koliko blaga je bilo zanje porabljenega ali pa kako visoka je bila prva Barbie in kdo je bil njen prvi prijatelj in hišni ljubljenček? Vse to lahko izveste maja na programu Minimax.

Kako si predstavljate sanjsko hišo za Barbie?

Med 1. in 21. majem bodo lahko otroci na Facebookovi strani programa Minimax z drugimi delili risbico sanjske hiše za Barbie, kot so si jo zamislili sami. Strokovna žirija bo med prispelimi risbicami izbrala najboljše v treh starostnih skupinah, nagrajenci pa se bodo razveselili čudovite Barbie mavrične vile z letečimi krili.

barbie Trendi Kultna Barbie praznuje 60. rojstni dan #foto

Ali veste, katera je najljubša barva Barbie?

Maj na Viasat Nature Trendi Odkrijte skrivnosti kužkov in praznujte s slovitim TV-voditeljem

Minimax in Minimax+ na televiziji Telekoma Slovenije

Videoteko Minimax+ boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 401*, linearni program Minimax pa na programskem mestu 400*. Do vsebin lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

Preberite si več o programski opciji Minimax+.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin