Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 11. 2014,
20.18

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

top 10 dvojčka

Nedelja, 23. 11. 2014, 20.18

7 let, 12 mesecev

Top 10 zvezdnikov, ki imajo neznane dvojčke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Poznamo kar nekaj slavnih zvezdniških bratov in sester, veliko pa je tudi tistih, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo. Še več, nekateri zvezdniki imajo celo neznane dvojčke!

Ashton in Michael Kutcher

Ste vedeli, da ima slavni igralec Ashton Kutcher brata dvojčka Michaela? Michael se je rodil z blago obliko cerebralne paralize, motnjo, pri kateri imajo prizadeti poškodovane centre v možganih, ki nadzorujejo gibanje. Pri trinajstih so mu opravili tudi transplantacijo srca. Ashton je bil od nekdaj bratov zaščitnik, ta pa se nikoli ni želel preveč izpostavljati. Z družino – ima 8-letnega sina Jacksona, živi v Iowi.

Gisele in Patricia Bündchen

Tudi brazilska manekenka Gisele Bündchen ima dvojčico. Patricia je slavni sestri zelo podobna, le da je od nje precej manjša. Sestri sta nerazdružljivi, Patricia pa je celo Giselina menedžerka, kar pove veliko o njenih sposobnostih, saj je slavnejša sestra tudi najbolje plačana manekenka na svetu.

Lepotički imata še štiri sestre, Raquel, Grazielo, Gabrielo in Rafaelo.

Vin Diesel in Paul Vincent

Filmski zvezdnik Vin Diesel ima brata dvojčka Paula, ki pa mu ni prav nič podoben. Dela kot montažer in ima skodrane rdečkaste lase, a o njem ni veliko znanega, prav tako se brata nikoli nista skupaj pojavila na kakšni prireditvi, kjer bi ju lahko ujeli fotografski objektivi. Vin je namreč znan po tem, da dobro skriva svoje zasebno življenje.

Scarlett in Hunter Johansson

Hunter, 3 minute mlajši brat slavne Scarlett, je precej višji od sestre dvojčice, čeprav je manj znan od nje, pa je tudi njega zaneslo v igralske vode. Dvojčka sta celo skupaj zaigrala v filmu Manny&Lo. Hunter je delal tudi kot kampanjski svetovalec predsednika Obame.

Aaron in Shawn Ashmore

Oba brata sta zaigrala na velikih platnih, a le redki vedo, da gre za dva različna igralca in brata dvojčka. Aarona poznamo iz nanizanke Smallville, Shawna pa iz filmov Možje X.

Alanis in Wade Morissette

Kanadsko-ameriška pevka Alanis Morissette ima 12 minut mlajšega brata Wada. Tudi Wade je glasbenik, pravzaprav je kirtan pevec, dela pa tudi kot inštruktor joge.

Joseph in Jacob Fiennes

Zvezda priljubljene grozljive serije American Horror Story Joseph Fiennes ima brata dvojčka Jacoba, ki pa se le redko pojavlja v javnosti. Njun starejši brat je igralec Ralph Fiennes.

Siva in Kumar Kaneswaran

Siva, pevec zasedbe The Wanted, ki je znana po hitu Glad You Came, ima dvojčka Kumarja in še šest bratov ter sester. Kumar je po poklicu maneken, a se velikokrat pretvarja, da je Siva in tako prelisiči oboževalke.

Charlotte in Samantha Ronson

Charlotte Ronson in bivše dekle Lindsay Lohan Samantha Ronson sta sestri dvojčici, ki si nista niti malo podobni. Glamurozna Charlotte v New Yorku gradi kariero modne oblikovalke, Samantha pa prisega na fantovska oblačila in divje zabave v nočnih klubih, kjer kot didžejka vrti glasbo.

Elvis in Jesse Presley

Tudi Elvis je imel brata, enojajčnega dvojčka, ki je na svet prišel 35 minut pred njim, a mrtvorojen. Elvis je tako ostal edini otrok.

Ne spreglejte