Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 9. 2014,
14.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Gwyneth Paltrow

Četrtek, 11. 9. 2014, 14.20

8 let

Zvezdnice, ki vam svetujejo, kako živeti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Gwyneth Paltrow je pred leti s svojo spletno stranjo, na kateri deli svoje poglede na življenje, začela nov trend med zvezdniki. Kdo vse ji je sledil?

Gwyneth Paltrow, goop.com

Gwyneth je svojo stran odprla leta 2008, da bi pomagala bralcem "ohraniti čas, ga poenostaviti in jih navdušiti" v njihovih življenjih s stilskimi nasveti, kuharskimi recepti, potovalnimi nasveti in nasveti za telo in duha. Ameriška igralka spletno stran uporablja tudi za informiranje svojih oboževalcev, kaj je novega v svetu in njenem zasebnem življenju. Prek strani je namreč medije in oboževalce obvestila o njeni ločitvi od pevca Chrisa Martina.

Blake Lively, preserve.us

26-letna ameriška igralka je zadnja izmed zvezdnic, ki se je odločila za svojo spletno stran o življenjskem slogu. V uvodnem uredniškem pismu je zapisala: "Medtem ko ves svet tekmuje in se trudi držati korak s tehnologijo, smo zategniti vezalke, se pridružili dirki, vendar je naš končni cilj, da se ohrani tisto, kar je že tu." Nova spletna stran ima tudi nakupovalni razdelek, kjer se lahko kupijo oblačila, dodatki za dom, pa tudi modni dodatki.

Olivia Palermo, oliviapalermo.com

Nekdanja TV-zvezdnica je leta 2011 predstavila svojo spletno stran, na kateri ponuja veliko mode, stilskih nasvetov, lepotnih nasvetov in proizvodov, nasvetov za potovanje. Na njeni strani so tudi intervjuji z ljudmi iz sveta šovbizniza. Ker je Olivia znana po svojem dovršenem modnem slogu, je na njeni strani mogoče kupiti stvari, ki jih slavna modna navdušenka nosi.

Zooey Deshamel, hellogiggles.com

Če spremljate Zooey v seriji Novo dekle, potem si lahko predstavljate, kaj lahko pričakujete od njene strani. "Stran je popolna zabavna destinacija za pametne, neodvisne in kreativne ženske," je zapisano na njihovi strani. Hello Giggles objavlja dnevne prispevke bralcev o različnih temah, na njej pa najdemo tudi domiselne videoposnetke z interneta. Bralce spodbuja, da izrazijo svoja mnenja, pa tudi, da delijo modne in lepotne nasvete. Za marieclaire.com je povedala: "Zdi se mi pomembno, da mlada dekleta naučimo, kako naj bodo močne ženske, da ne mislijo, da nečesa ne zmorejo, češ kaj bodo pa drugi rekli. Negativno razmišljanje ljudi odvrača od kreativnosti in dobrih idej."

Jessica Alba, honest.com

Ameriška igralka je razkrila, da je ustvarila podjetje Honest Company "za pomoč materam in otrokom za boljši in varnejši začetek". Spletna stran ponuja priročne nasvete za matere z dojenčki ter vključuje tudi nakupovalni del, kjer lahko mamice kupijo ekološke proizvode.

Oprah Winfrey, oprah.com

Lestvico končujemo z zvezdo pogovorne oddaje Oprah, oddaje, ki je pomagala ljudem izboljšati njihovo življenje in deliti njihove zgodbe. Njena spletna stran nadaljuje duh oddaje z videi, v katerih je mogoče spoznati nove recepte, življenjske nasvete in prostor, kjer ljudje lahko delijo svoje čustvene zgodbe, ki so pogosto navdih za druge.

Za leto 2015 pa je napovedana spletna stran ameriške igralke Reese Witherspoon z naslovom Draper James. Za zdaj je povedale le, da bosta spletna stran, pa tudi podjetje, povezana z izdelki za kopalnico in spalnico, s spodnjim perilom, torbicami, kozmetiko, dišavami, pohištvom, šolskimi potrebščinami itd. Kakšne nasvete bo delila na spletni strani, pa ni povedala.

Ne spreglejte