Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 3. 2021,
10.41

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,88

Natisni članek

Sofia Vergara

Četrtek, 4. 3. 2021, 10.41

3 leta, 1 mesec

Zvezdnica dobila bitko proti bivšemu, sprla sta se glede zamrznjenih zarodkov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,88
Sofia Vergara Nick Loeb | Nick Loeb in Sofia Vergara leta 2013. | Foto Guliverimage/AP

Nick Loeb in Sofia Vergara leta 2013.

Foto: Guliverimage/AP

Na sodišču v Los Angelesu se je končal eden bolj nenavadnih procesov − sodni spor med Sofio Vergara in njenim nekdanjim zaročencem, ki sta se borila za skrbništvo nad zamrznjenimi zarodki.

Sodišče je presodilo v korist igralki Sofii Vergara, ki je bila v sodnem sporu z nekdanjim zaročencem Nickom Loebom glede skrbništva nad dvema zarodkoma, ki sta ju po postopku zunajtelesne oploditve dala zamrzniti še v času njune zveze.

Vergara in Loeb sta se zaročila leta 2012 po dveh letih zveze, leta 2014 pa sta se razšla. Po njunem razhodu je Loeb vložil zahtevo za skrbništvo nad zarodkoma, igralki pa je zdaj vendarle uspelo doseči, da jih nekdanji zaročenec ne more "uporabiti" brez njene privolitve.

Loeb in Vergara leta 2014, nekaj mesecev pred razhodom. | Foto: Guliverimage/AP Loeb in Vergara leta 2014, nekaj mesecev pred razhodom. Foto: Guliverimage/AP Po poročanju ameriških tabloidov sta Vergara in Loeb ob zamrznitvi zarodkov podpisala pogodbo, v kateri sta se strinjala, da je za kakršnokoli uporabo zarodkov potrebno strinjanje obeh. Loeb pa je pozneje trdil, da je pogodbo podpisal "pod prisilo" in da sta imela z Vergaro "ustni dogovor", da lahko on sam najame nadomestno mater, ki bi zarodka donosila.

Večletna sodna bitka, v kateri je Loeb skušal skrbništvo nad zarodkoma dobiti na sodiščih tako v Kaliforniji kot Louisiani, se je zdaj vendarle končala. Sodišče v Louisiani je njegove zahteve zavrnilo že pred časom, zdaj je v korist Vergari presodilo tudi kalifornijsko sodišče.

Sofia Vergara ima sicer iz prvega zakona, v katerega je skočila pri 18 letih, zdaj že odraslega sina Manola, od leta 2015 pa je poročena z igralcem Joejem Manganiellom.

Oglejte si še:

Sofia Vergara
Trendi Vroča igralka pogreša Miami #foto
Ne spreglejte