Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
6. 4. 2018,
4.04

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

2

Natisni članek

Larry King Kardashian

Petek, 6. 4. 2018, 4.04

6 let

"Zakaj nam je mar za Kardashianove? Kaj sploh počnejo?"

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

2

Kardashian | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kot kaže, je v koraku s slavno družino Kardashian tudi legendarni televizijski in radijski voditelj Larry King, ki je resno spregovoril o fenomenu Kardashianovih in o tem, kako pomembna je ta družina.

Larry King je za ameriški časnik Us Weekly povedal, kaj si misli o najslavnejši družini na svetu, in priznal, da fascinira tudi njega. "Mislim, da je fenomen družine Kardashian odličen primer, kako je lahko nekaj nelagodno pomembno. Zakaj nam je mar? Kaj sploh počnejo? Ne glede na to, kaj ljudje rečejo o njih, nas nekaj očitno pritegne k njim."

Ob tem je pohvalil tudi izvršnega producenta njihovega šova V koraku s Kardashianovimi Ryana Seacresta, za katerega pravi, da kot producent odlično opravlja svoje delo, pohvalil pa je še mamo Kris. "Ona mi je všeč in prav tako njeni otroci."

Larry je leta 2010 intervjuval najslavnejšo od sester, Kim. | Foto: Getty Images Larry je leta 2010 intervjuval najslavnejšo od sester, Kim. Foto: Getty Images

Primerja jih z legendo bejzbola

Čeprav nimajo vidnejših talentov, svet vseeno zanima vse, kar počnejo, in to se zdi Larryju izredno fascinantno. "So odličen primer trenutnega stanja popkulture v Ameriki. Ne počnejo kaj dosti, a zaradi paparacev in družbenih omrežij vemo vse o njih."

S tem je imel v mislih, da je družba danes ves čas priklopljena na splet, aktivna na družbenih omrežjih, kjer tudi običajni smrtniki razkrivajo vse.

Primerja jih celo z legendarnim igralcem bejzbola Babom Ruthom, velikim zvezdnikom iz 20. let prejšnjega stoletja, ki je prav tako užival v veliki pozornosti javnosti. "Tudi on je živel razkošno in uživaško življenje. Kardashianovi pa so odličen odraz časa, v katerem živimo mi zdaj. Z vsemi delijo svoje življenje in ljudje smo ves čas povabljeni h gledanju."

Larry ima prav; ljudje imajo ves čas vpogled v njihovo življenje, saj so slavne sestre redno prisotne na družbenih omrežjih. Na Instagramu imajo osrednje tri, Kim, Khloe in Kourtney, skupno več kot 240 milijonov sledilcev.

Preberite: Koliko denarja zaslužijo Kardashianke z objavami na Instagramu?

Ne spreglejte