Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 9. 2019,
10.43

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,69

4

Natisni članek

pričeska otroci Carey Hart Pink

Petek, 20. 9. 2019, 10.43

4 leta, 6 mesecev

Tako je pevka postrigla in pobarvala svojo osemletno hčer #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,69

4

Pink je znana po tem, da se požvižga na mnenja in kritike drugih ter vedno sledi lastnemu srcu. Enako uči tudi svojo hčer, ki si je pri osmih letih omislila za svojo starost precej drzno pričesko.

Pink | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Osemletna pevkina hči Willow si je na eni strani lase pobrila, na drugi strani pa si je še vedno dolge, svetle lase pobarvala z mešanico temno modre in črne barve. Ker je imela njena mama Pink dovolj negativnih komentarjev in pametovanja na račun svojih starševskih odločitev, je že pred časom na družbenih omrežjih nehala objavljati fotografije svojih otrok, tako da je zdaj njen soprog Carey Hart tisti, ki na Instagramu deli utrinke iz njunega zasebnega življenja.

Trendi Bolj stara, bolj nora: Pink na Dunaju navdušila 57 tisoč obiskovalcev #video #foto

Tako je 44-letni motociklist najprej pred nekaj dnevi objavil fotografijo Willow pri frizerju, ob katero je zapisal tudi ganljivo sporočilo. "Rad imam mojo punk-rockovsko hčer. Zapomnite si vsi, bodite zvesti sebi. Nobenih okvirjev ni, v katere bi se morali dati. Bolje je biti takšen, kot si. Bodite ponosni na to, imejte se radi. In če vam ima kdo na ta račun kaj povedati, mu (vljudno) povejte, naj vas pusti pri miru. Komaj čakam, da vidim, v kakšno žensko boš zrasla. Občutek imam, da boš močna, neustrašna, sočutna in ljubeča. Tako sem ponosen nate, Willow," je zapisal. V več kot 10.000 komentarjih, ki so jih njegovi sledilci objavili pod fotografijo, sta Carey in Pink dobila mnogo pohval, ker dovolita hčerki biti to, kar je, in je ne ovirata pri njenih izbirah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Zdaj pa je pevkin mož objavil še končni frizerski izdelek njune osemletnice, ki je drzno pristriženi pričeski očitno dodala še mešanico črne in temno modre barve. Tudi pod to objavo se je v zgolj nekaj urah zvrstilo več kot 3.500 komentarjev navdušenih sledilcev, ki jim je drzna pričeska pevkine hčerke nadvse všeč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Nekaj utrinkov iz družinskega življenja pevke Pink in njenega soproga Careyja Harta, ki imata poleg osemletne Willow tudi skoraj triletnega sina Jamesona, si lahko ogledate v videu spodaj.

Pink
Trendi Pink provocira: Poglejte, kaj sva naredili #video
Pink
Trendi Pink dobiva svojo zvezdo na Pločniku slavnih
Ne spreglejte