Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 8. 2019,
18.18

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

Natisni članek

Pink Jessica Simpson barvanje las kritika provokacija

Sobota, 3. 8. 2019, 18.18

4 leta, 8 mesecev

Pink provocira: Poglejte, kaj sva naredili #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06
Pink | Foto Reuters

Foto: Reuters

Devetintridesetletna glasbenica je na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri svoji osemletni hčerki Willow lase barva v modro. Namen je bil malce provocirati sledilce, ki jo zadnje čase pogosto kritizirajo, malce pa stopiti v bran pevki Jessici Simpson, ki je bila zaradi enakega početja dan prej deležna precejšnega zgražanja številnih staršev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Pink je bila na račun svojih starševskih odločitev v preteklem času deležna kar nekaj kritik. Nazadnje je mnoge svoje oboževalce razburila s tem, ko je dovolila svojima otrokoma tekati po Muzeju holokavsta v Berlinu ter fotografijo celo objavila na Instagramu.

A na neki točki ji je zaradi nesramnih, celo žaljivih komentarjev prekipelo, zato je na Instagramu izklopila možnost komentiranja, vsakič ko objavi kakšno fotografijo svojih dveh otrok. Te po novem objavlja tudi zelo poredko, in še na teh jih vidimo le iz profila ali od zadaj.

Pink | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Ko pa je na Instagramu zasledila, da je bila pevka Jessica Simpson prav tako tarča očitkov, da je slaba mama, ker je sedemletni hčerki Maxwell dovolila, da si je konice las pobarvala rožnato, se ji je, na svoj ciničen in provokativen način, postavila v bran.

Na svojem Instagramu je objavila kolaž dveh fotografij, na katerih svoji osemletni hčerki Willow tudi sama barva lase, in to v modro barvo. "Slišala sem, da je bila Jessica Simpson deležna zgražanja, ker je svoji sedemletnici dovolila, da si je pobarvala lase. Zato sva mislili, da bi vam pokazali, kaj sva počeli včeraj," je zapisala ob fotografiji ter v obliki ključnikov jasno izrazila mnenje, naj se ljudje brigajo za svoje otroke in se ne vtikajo v druge ter da so "starševska policija" pravzaprav žalostni in osamljeni ljudje.  


Preberite tudi:

Trendi Bolj stara, bolj nora: Pink na Dunaju navdušila 57 tisoč obiskovalcev #video #foto
Pink
Trendi Pink dobiva svojo zvezdo na Pločniku slavnih

 

Ne spreglejte