SiolNET. Trendi Svet znanih
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Stavrosov sin priznal, da se je s smrtjo očeta že sprijaznil, saj nikoli ni bil z njim

1,12

termometer

Jasmin Stavros | Jasmin Stavros je umrl v začetku maja po težkem boju s kostnim rakom.  | Foto: Mediaspeed
Jasmin Stavros je umrl v začetku maja po težkem boju s kostnim rakom. Foto: Mediaspeed

Milo Stavros, starejši sin pred kratkim umrlega hrvaškega pevca Jasmina Stavrosa, je za hrvaški časopis Jutarnji list priznal, da se je že sprijaznil s tem, da njegovega očeta ni več, saj "pravzaprav nikoli ni bil fizično z nami".

Kot je povedal, je bil njegov oče "vedno tam, v vseh nas, v naših srcih, le redko pa je bil tudi fizično prisoten". Večkrat je bil odsoten kot prisoten. Bila pa sva zelo povezana. Neumno je, da bi si zdaj izmišljal. Povem tako, kot je bilo," je za omenjeni časopis povedal Stavrosov starejši sin Milo.

Dodal je: "Kot otrok sem ga ves čas čakal in se spraševal, kje je očka."

Jasmin Stavros Trendi Umrl je Jasmin Stavros

Umrl je 3. maja

Jasmin Stavros je umrl v začetku maja po težkem boju s kostnim rakom. Od leta 1976 je bil poročen z Žerko Stavros, s katero ima dva sinova, starejšega Mila in mlajšega Krešomirja

Stavros se je sicer rodil kot Milo Vasić, a se kasneje preimenoval v Jasmina, ime Milo pa je nadel starejšemu sinu. Ko je leta 2011 prvič postal dedek, je na svojem profilu na Instagramu delil skupno fotografijo s sinom Milom in vnukom, ki mu je prav tako ime Milo. 

Preberite tudi:

Jasmin Stavros Trendi Jasmina Stavrosa bodo pokopali v Splitu Trendi V Splitu pokopali Jasmina Stavrosa. Na zadnje slovo prišli številni znani.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin