Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 7. 2021,
11.52

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

1

Natisni članek

Britney Spears

Četrtek, 1. 7. 2021, 11.52

2 leti, 9 mesecev

Sodišče jo je zavrnilo, Britney Spears še naprej pod očetovim nadzorom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

1

Britney Jamie Spears | Britney Spears je že 13 let pod popolnim nadzorom očeta Jamieja. | Foto Guliverimage

Britney Spears je že 13 let pod popolnim nadzorom očeta Jamieja.

Foto: Guliverimage

Po eksplozivnem pričanju popzvezdnice o tem, kako njen oče zlorablja nadzor, ki ga ima nad njo, je sodišče podaljšalo njegovo skrbništvo.

Sodnica Brenda Penny je zavrnila zahtevo, ki so jo v imenu Britney Spears vložili njeni odvetniki in s katero je želela prekiniti skrbništvo, ki ga ima nad njo njen oče Jamie Spears. Ta že 13 let, odkar je leta 2008 pevka doživela živčni zlom, popolnoma nadzoruje njeno življenje (in finance), glede na njeno nedavno pričanje pa ta status tudi zlorablja.

Kljub temu je sodnica zavrnila zahtevo po ukinitvi skrbništva, poročajo ameriški mediji. Ob tem dodajajo, da je bila ta zahteva vložena že novembra in da pevkino nedavno pričanje ni vplivalo na sodniško odločitev.

Pevkini oboževalci in podporniki že mesece zahtevajo njeno osvoboditev izpod očetovega jarma. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Pevkini oboževalci in podporniki že mesece zahtevajo njeno osvoboditev izpod očetovega jarma. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Britney Spears je pred tednom dni prvič javno izjavila, da želi svobodo oziroma da želi ponovno sama sprejemati odločitve o svojem življenju.

Dejala je, da gre v primeru skrbništva nad njo za zlorabo, med drugim je razkrila, da ji ne dovolijo poročiti se s partnerjem Samom Ashgarijem in da ne more zanositi, ker ji ne dovolijo, da bi ji zdravnik odstranil kontracepcijski maternični vložek.

Britney s partnerjem Samom Ashgarijem | Foto: Reuters Britney s partnerjem Samom Ashgarijem Foto: Reuters

Povedala je tudi, da so jo prisilili v jemanje litija, zdravila za zdravljenje psihičnih motenj, zaradi katerega je bila povsem otopela in nezmožna komunikacije.

CNN ob tem poroča, da naj bi njen odvetnik Sam Ingham kmalu vložil novo zahtevo za prekinitev skrbništva. "Po pričanju mu je že nekajkrat rekla, naj končno vloži dokumentacijo, da se vse skupaj konča," so navedli besede vira blizu pevki.

Britney Spears
Trendi Šokantno razkritje Britney Spears: oče jo sili v kontracepcijo
Ne spreglejte