Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 3. 2019,
14.10

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

dan žena ženske ženske znani Slovenci voščila

Petek, 8. 3. 2019, 14.10

5 let, 1 mesec

Tako so znani Slovenci voščili ob dnevu žena #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Ob dnevu žena so družbena omrežja preplavila najrazličnejša voščila nežnejšemu spolu. Tudi številni znani Slovenci so danes voščili vsem damam, nekatera voščila so bila še posebej zanimiva. Med drugim video Jerneja Tozona, ki je vsem ženskam zapel kar v postelji – še hripavega glasu in brez majice.

Očitno je bilo voščilo vsem damam tega sveta prvo, kar je simpatični Čuk Jernej Tozon naredil zjutraj 8. marca, na dan žena. Svoj video, na katerem je zapel kar iz postelje, še malce zaspan in hripavega glasu, je na Facebooku pospremil z besedami: "Hvala vam, dekleta!" Zraven je "prilepil" še srček. Pod objavo so Jernejeve oboževalke seveda zapisale nekaj navdušenih komentarjev. Med drugim: "Hvala tebi … Zaradi tebe je dan lepši."

S fotografijo šopka rdečih vrtnic je ženskam ob njihovem prazniku voščil tudi Werner. "Drage moje punce … Želim vam lep dan žena. Naj vam bo vsak dan celo leto posut z vrtnicami …" je zapisal na svojem profilu na Facebooku.

Samuel Lucas je svoje oboževalke za dan žena obdaril kar s svojo novo skladbo, ki nosi naslov To sem jaz. "Draga dekleta, žene in matere – vse ste čudovite in brez vas ne moremo. Naj bo vsak vaš dan poseben, še posebej pa današnji, ko praznujete. Imamo vas radi," je pripisal zraven.

Na dame niso pozabili niti rockerji iz skupine Siddharta. Ti so, v nasprotju s Samuelom Lucasom, na družbenem omrežju objavili spot svojega starega hita Ledena in zraven kratko, a sladko zapisali: "Drage dame, spoštovanje! Razgrete ali ledene, kar vam je bolj pri srcu, ostanite čudovite!"

Fantje iz priljubljene zasedbe Modrijani pa so damam pripravili posebno nagrado. Tri prijateljice bodo odpeljali na večerjo in tako poskrbeli, da bo 8. marec zanje še bolj poseben.

Seveda so se z lepimi besedami na današnji dan oglasili tudi številni drugi znani Slovenci in Slovenke, to je le nekaj voščil, zbranih z družbenih omrežij.

Čestitkam od dnevu žena se pridružuje tudi uredništvo spletnega medija Siol.net.
TV-priporočila: Močne filmske junakinje
Trendi Filmske borke za enakopravnost spolov
Ženska
Planet TV Novi deli težko pričakovane Ženske

 

Ne spreglejte