Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 4. 2022,
8.58

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

Natisni članek

rojstni dan Severina

Petek, 22. 4. 2022, 8.58

2 leti

Severina praznovala v obleki za 1.900 evrov, na zabavi tudi Slovenec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

Hrvaška popzvezdnica je svoj 50. rojstni dan obeležila z velikim praznovanjem, na katerem se je med povabljenci zvrstila množica znanih obrazov.

Prejšnje "okrogle" obletnice, 40. rojstnega dneva, hrvaška pevka Severina ni praznovala na veliko. Le dva meseca pred tem je rodila sina Aleksandra in se je nato ob svojem rojstnem dnevu želela posvečati njemu, ne pa zabavi. Zdaj, ob abrahamu, je bilo povsem drugače. V četrtek zvečer je rojstni dan proslavila z množico prijateljev, s katerimi so se po poročanju časopisa Jutarnji list zabavali vse do jutra.

Nekaj utrinkov s praznovanja je na Instagramu objavil Severinin piarovec Davor Grgin. | Foto: Instagram & Imdb Nekaj utrinkov s praznovanja je na Instagramu objavil Severinin piarovec Davor Grgin. Foto: Instagram & Imdb

Kot je povedala za Jutarnji list, zabave ni priredila ona, ampak so jo zanjo organizirali prijatelji. "Rekli so mi, naj povabim vse," je dejala, "to so moji ljudje, ljudje, ki sem jih nabrala skozi življenje, moje bogastvo."

Po poročanju spletnega portala Index.hr je bilo na zabavi okoli 250 gostov, med njimi vrsta znanih obrazov, od pevcev Petra Graša, Borisa Novkovića in Saša Matića do TV-voditelja Tarika Filipovića, med povabljenci pa je bil tudi slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič.

Kuharski mojster Tomaž Kavčič in pevec Petar Grašo s slavljenko | Foto: Instagram & Imdb Kuharski mojster Tomaž Kavčič in pevec Petar Grašo s slavljenko Foto: Instagram & Imdb

Še pred zabavo se je Severina na Instagramu oglasila z rojstnodnevno objavo. "Kar zadeva mene, jih imam lahko danes tudi sto, ker je to šele prvo od mojih devetih življenj," je zapisala ob fotografiji, na kateri pozira v obleki s podpisom znane hrvaške oblikovalke Matije Vuica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Za prihod na rojstnodnevno zabavo je medtem izbrala drugo opravo, oblekla je oprijeto črno obleko z dolgo vlečko s podpisom modne hiše Balenciaga, ki stane 1.900 evrov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

Oglejte si še:

severina
Trendi Ob Severininem abrahamu prijateljica objavila še neznane posnetke
Saša Severina
Trendi Severina in Saša Einsiedler sta nekoč peli na maturantskih plesih #video
Ne spreglejte