Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 4. 2012,
7.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Erik Ferfolja Danica Lovenjak

Ponedeljek, 30. 4. 2012, 7.15

8 let

Robertu bo življenje spremenila služba, Danici pa novi dom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Radijski voditelj Robert Roškar nekje na jugu načrtuje prihodnost, Danice Lovenjak pa se po središču Ljubljane sprehaja z novo družbo.

Na jugu načrtuje prihodnost

Voditelj na Radiu 1 Robert Roškar se je odpravil na jug. Prvomajske praznike bo namreč preživel na potepanju po Dalmaciji. "Pred leti sem prvomajske počitnice preživel pri babici. Seveda nikdar ni manjkal orjaški kres, za katerega smo po bližnjem gozdu zbirali štore, da bi zagorel še višje in bolj mogočno. Zadnjih nekaj let pa se vedno odpravim nekam na tuje. Tudi letos bo tako. Nujno moram malce 'odklopiti' vsakdanji svet in že sprememba okolja mi je dovolj za to." Brezskrbne dni preživlja skupaj z najboljšimi prijatelji. "Temperature so visoke in verjetno bomo že deležni prvega čofotanja. Sicer pa bomo sončne dni izkoristili tudi za kolesarjenje. Skoraj zagotovo se bomo odpravili na daljšo turo kolesarjenja ob morju." Robert nam je še razkril, da ga takoj po praznikih čakajo novi delovni izzivi in spremembe. Te naj bi že dlje časa načrtoval.

Novi dom, nova družba

Svetlolaska Danica Lovenjak je v zadnjem času obkrožena z novimi ljudmi. Med prazničnimi dnevi, ko ni manjkalo večernih zabav v starem delu Ljubljane, smo jo namreč zasačili s kolegicami, ki ji do zdaj niso delale družbe. Ključni vzrok naj bi bila njena selitev povsem v središče mesta. Tam je že dodobra spoznala sosesko. Očitno je hitro pridobila naklonjenost sostanovalcev in nova prijateljstva so se nemudoma spletla. Sicer smo nasmejano Prekmurko v ljubljanskem Solistu opazili le v ženski družbi. Mične gospodične so si ves čas pripovedovala zanimive zgodbe, ki se rojevajo v tamkajšnji okolici. Glede na to, da neprestano omenja in hvali novi dom ter sosede, bi lahko iz tega razbrali, da ji nasmešek na obraz nariše tudi kakšen postavni mladenič. Teh v središču mesta zagotovo ne manjka. Sicer pa je Danica na strogi dieti in si je kljub prazničnemu vzdušju privoščila le en alkoholni koktajl.

Ne spreglejte