Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2019,
18.31

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32

3

Natisni članek

Instagram policija aretacija Ethan Bramble

Petek, 31. 5. 2019, 18.31

4 leta, 10 mesecev

Potetovirana zvezda Instagrama na begu pred roko pravice #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32

3

Avstralska policija je izdala nalog za aretacijo spletnega zvezdnika in modela Ethana Brambla. Triindvajsetletnik je v deželi tam spodaj zaslovel predvsem zaradi svojega videza, saj kar 98 odstotkov njegovega telesa prekrivajo tetovaže, glede na objave na družbenih omrežjih pa se mladenič z vzdevkom Modboy vsaj za zdaj ne namerava predati organom pregona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come at me

A post shared by 𝕰𝖙𝖍𝖆𝖓 𝕭𝖗𝖆𝖒𝖇𝖑𝖊 (@ethanmodboybramble) on

Ethan Bramble, ki mu na Instagramu sledi že več kot 200 tisoč ljudi, je v svojih zadnjih objavah na družbenih omrežjih zanikal, da bi prišel v navzkriž v zakonom, možem v modrem pa je ob tem namenil tudi več provokativnih sporočil. "Nikoli me ne boste ujeli," je na Facebooku zapisal 23-letnik, ki je znan tudi pod vzdevkom Modboy.

Policiste pozival: Pridite pome

Ko so avstralski policisti na Facebooku javnost zaprosili za informacije o tem, kje se skriva Bramble, se je ta po poročanju BBC v komentarju pod objavo odzval sam in možem v modrem sporočil: "Tega človeka nisem videl nikoli v življenju." Podobna sporočila je v minulih dneh objavil tudi na Instagramu. "Pridite pome," je pozval policiste.

Na policiji so za zdaj skopi z informacijami o obtožbah na račun 23-letnika, ki je potetoviran in ima razcepljen jezik. Sporočili so le, da iščejo 23-letnika iz središča Melbourna: "Potetoviral si je 98 odstotkov telesa, tudi obraz, oči pa si je obarval črno." Kaj je bil razlog za vložitev naloga za aretacijo, ni natančno znano, šlo pa naj bi za obtožbe o napadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gang gang. . . . . 📸 @danielandersonphoto

A post shared by 𝕰𝖙𝖍𝖆𝖓 𝕭𝖗𝖆𝖒𝖇𝖑𝖊 (@ethanmodboybramble) on

"Če ne bi bil to, kar sem, se ves ta medijski cirkus ne bi zgodil"

Bramble je v četrtek svojim sledilcem sporočil, da je bil nalog za aretacijo vložen zaradi nesporazuma glede glasnega prepira, ki si ga je v enem od barov privoščil z nekdanjim dekletom. Kot je poudaril, je policija že ugotovila, da je šlo za napako in da je zdaj spet "svoboden človek". No, kakorkoli, možje v modrem po zadnjih informacijah pripornega naloga niso umaknili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve never really said it but I think it’s bout time I do, fuck you, I get tattooed where, what and how I want to get tattooed because I choose too, because it’s my body and as an individual I will choose what I look like and how I present myself. So fuck you if you have something condescending to say, fuck you if you don’t have the will power to not say it and fuck you and your judgmental ways because I truly feel sorry for you. Go share some love on my new page @hopeful_hooligans for some big things to come 🖤 #guyswithtattoos #piercings #tattoo #menwithtattoos #scene #emo #individuality #fuckyou

A post shared by 𝕰𝖙𝖍𝖆𝖓 𝕭𝖗𝖆𝖒𝖇𝖑𝖊 (@ethanmodboybramble) on

Triindvajsetletnik, ki je oče majhnega otroka, je javno že večkrat pojasnil, da je njegov videz povezan s tem, da na stvari gleda drugače kot večina ljudi. Kot je poudaril v pogovoru za eno od avstralskih televizijskih oddaj, je njegov primer s policijo veliko pozornosti vzbudil prav zaradi njegovega videza. "Če ne bi bil to, kar sem, se ves ta medijski cirkus ne bi zgodil," je prepričan Modboy.

Ne spreglejte