SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policija fotografirala tatuje Justina Bieberja (foto)

3

termometer

Po aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola in drog so policisti v Miami Beachu fotografirali Bieberjeve tatuje.

O noči, ki jo je Bieber preživel na policijski postaji v Miami Beachu 23. januarja, je dostopnih vedno več fotodokazov. Policija je namreč objavila fotografije Justinovih tatujev, ki jih dvajsetletnik zbira od svojega 16. leta.

Začelo se je z majhnim ptičem na boku, ki naj bi ga imela tudi Justinov oče in stric, z očetom pa sta si dala leta 2011 vtetovirati hebrejsko besedo za Jezusa. Na levi rami ima vtetoviran logotip kanadskega hokejskega moštva, ki ga je spremljal s svojim dedkom, na desni pa besedilo psalma. Na levi nogi ima tetoviran portret Jezusa, na isti nogi pa tudi roki, ki molita.

Na levi roki ima Bieber že toliko tatujev, da jih je lahko povezal v rokav. Poleg besede Believe so na roki med drugim še sova, tiger, oko, riba, vrtnica in črka X, ki naj bi simbolizirala Jezusa. Na zapestju ima vtetoviranega angela, ki naj bi spominjal na Seleno Gomez, na desni roki pa jokerja in besedo Love.

Na prsih ima vtetovirane rimske številke I, IX, VII in V, ki verjetno predstavljajo leto rojstva njegovih staršev, 1975, a leto 1975 se z rimskimi številkami pravilno zapiše MCMLXXV. Blizu ima vtetovirano še krono, za ušesom pa violinski ključ.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin