Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 1. 2023,
19.05

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,02

2

Natisni članek

spor ločitev Gerard Pique Shakira

Sreda, 25. 1. 2023, 19.05

1 leto, 2 meseca

Po spletu zakrožil video hudega prepira med Shakiro in Piquejevo mamo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,02

2

Shakira in Montserrat Bernabeu | Pred kratkim se je v "vojno" med ločencema vpletla še Piquejeva mama. | Foto Profimedia

Pred kratkim se je v "vojno" med ločencema vpletla še Piquejeva mama.

Foto: Profimedia

Po družbenih omrežjih je zakrožil videoposnetek, ki razkriva, v kako slabem odnosu sta bili Shakira in Piquejeva mama Montserrat Bernabeu. Drugo so namreč pogosto napadali, da se ne sme vpletati v sinovo razmerje, a se očitno je. Shakira je na Bernabeuovo jezna, ker je ta vedela za afero svojega sina, a je o tem ni obvestila.

Na posnetku je očitno, da se pevka in nogometaševa mama prepirata. V nekem trenutku Piquejeva mama jezno zgrabi Shakirin obraz, pevka pa ji nemudoma odmakne roko. Bernabeuova Shakiri nato še s prstom pokaže, naj bo tiho.

Oboževalci Shakire so se na družbenih omrežjih odzvali zelo kritično, jezni pa so predvsem na nogometaša, ki ni storil nič.

Eden izmed uporabnikov Twitterja je na primer zapisal: "Ne morem verjeti, da je Pique samo stal tam, medtem ko je njegova mama Shakiro zgrabila za obraz." Nekdo drug pa je zapisal: "Poglej Piqueja. Ničesar ne naredi. Ne ve, kako Shakiro zaščititi pred lastno materjo. To ni pravi moški."

Posnetek je sicer že star, točen datum, kdaj je bil posnet, pa ni znan.

Shakira naj bi med svojo hišo in hišo Piquejevih staršev postavila zid

Vojna med ločencema se tako nadaljuje. Potem ko je Shakira pred kratkim izdala novo pesem, v kateri se nekdanjemu možu posmehuje, da je uro znamke Rolex zamenjal za Casio. Pique ji je nato sporočil, da je prav zaradi te pesmi dobil sponzorstvo s podjetjem, ki proizvaja ure. Nato se je v službo pripeljal s twingom, saj je Shakira prepričana, da je bila ona ferrari, njegovo novo dekle pa je twingo.

Pred kratkim pa se je v "vojno" vpletla še Piquejeva mama Montserrat Bernabeu. Shakira je namreč na balkon svoje hiše postavila lutko čarovnice, ki gleda proti hiši njene nekdanje tašče, ta je njena soseda.

Shakira je na balkon svoje hiše postavila lutko čarovnice, ki gleda proti hiši njene nekdanje tašče. | Foto: Profimedia Shakira je na balkon svoje hiše postavila lutko čarovnice, ki gleda proti hiši njene nekdanje tašče. Foto: Profimedia

Španski časnik Marca je v torek poročal, da so pri Shakirini hiši opazili celo delovni stroj za izdelovanje betona, saj naj bi pevka med vilo, ki sta si jo nekoč delila s športnikom, in hišo Piquejevih staršev postavila zid. Delavci naj bi že začeli delo.

Shakira in Pique
Trendi Shakira prvič o razhodu s Piquejem: Najtemačnejše obdobje v mojem življenju
Gerard Pique
Sportal Na zemljišču Gerarda Piqueja našli grobnice
Sportal Vojna ločencev se nadaljuje: Pique svoji nekdanji javno vrača udarec #video
Ne spreglejte