Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 1. 2016,
13.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Paris Hilton Karibi Hrvaška Jadransko morje

Sreda, 13. 1. 2016, 13.19

6 let, 6 mesecev

Paris Hilton obožuje Hrvaško. Tako vsaj pravi.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Hotelska dedinja trdi, da zelo rada pluje po Jadranu, le da ni jasno, kdaj je to že počela.

#ParadiseBarbie ✨💖👩🏼💖✨⛴⚓️

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Pri tako velikih zvezdnicah, kot je Paris Hilton, lahko že en sam stavek postane novica nacionalnega pomena. To se je zgodilo pred dnevi, ko so v Jutarnjem listu objavili članek svoje londonske dopisnice o tem, kako je na karibskem otoku St. Barths po naključju srečala Paris Hilton in njeno sestro Nicky. Sestri Hilton sta tam preživljali nekaj dni zimskih karibskih počitnic.

A ker je treba za ekskluzivni članek napisati kaj več kot le to, da ste pred trgovino Louis Vuitton srečali Paris in Nicky, ki sta se zdeli prijazni in elegantni, je večina članka posvečena temu, kako bajno monden je St. Barth in kdo vse tam preživlja božične praznike.

Pogovor na klopci Kljub temu je v kratkem pogovoru na klopi Paris Hilton novinarki, ki je bila s svojim šestmesečnim sinom, razložila, da vsako leto ob tem času pridejo na Karibe, da je to družinska tradicija in da je prišla s 56-metrsko jahto Galaxy svojega zaročenca, avstrijskega podjetnika s švicarskim naslovom Thomasa Grossa. Prav pri njem v Švici je Paris preživela večino decembra.

Paris je novinarko vprašala, ali je iz Hrvaške in takoj izrekla stavek, ki je postal naslov in se sliši skoraj kot stavek iz turistične brošure: "Obožujem Hrvaško. Tako kot so topli kraji rezervirani za zimski čas, je hrvaško morje ena od mojih najljubših poletnih destinacij. Zelo rada plujem po Jadranskem morju."

Potem je z novinarkinim telefonom posnela selfie in srečanja je bilo konec.

Kdaj je bila Paris Hilton na Jadranu? Na Jadranu je bila večkrat Parisina mlajša sestra Nicky, zdaj gospa Rothschild, saj je od poletja poročena z Jamesom Rothschildom, naslednikom slavne bančniške dinastije. Nicky se je na hrvaški obali zabavala leta 2007, ko naj bi se ji na križarjenju pridružila tudi sestra. Tedaj se je pisalo, da bo Paris priletela z zasebnim letalom v Split, nato pa s helikopterjem na Hvar, kjer bosta s sestro žurali v nočnem klubu, zabava pa je bila načrtovana tudi na razvpiti plaži Zrće. Paris ni prišla.

Another beautiful day in St Barths. ☀️⛴⚓️😎 #LifeisBeautiful ❤️

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Leto pozneje so v hrvaških medijih napovedovali, da bo Paris Hilton prišla v Zagreb na promocijo penečega vina Rich Prosecco. A ni prišla. Leta 2013 je bilo napovedano, da bo prišla na mega glasbeni festival Ultra Europe v Splitu in na Hvaru. Tudi tedaj naj bi organizatorjem festivala, ki so jo srečali v Miamiju, govorila o lepotah Hrvaške ter da komaj čaka obisk. A kljub medijski vročici in najavam ni prišla.

Tako da pravzaprav ni jasno, kdaj je Paris Hilton plula po Jadranskem morju, vsaj ne na hrvaški obali in tako, da je bilo uradno. Morebiti pa bo res letos. Do takrat pa na Instagramu objavlja selfieje s Karibov s pripisi: "Sproščanje v raju."

#ChillinginParadise 😍 #LovingLife

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Ne spreglejte