SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nekdanji olimpijec in TV-zvezdnik: "Ženska sem!"

4

termometer

Bruce Jenner, nekdanji olimpijski prvak, danes bolj znan kot očim Kim Kardashian, je v intervjuju potrdil, da je v procesu spreminjanja spola.

Več milijonov gledalcev si je sinoči na televizijskem kanalu ABC ogledalo intervju z Bruceom Jennerjem, TV-zvezdnikom in nekdanjim olimpijcem, ki je potrdil, da je v procesu spreminjanja spola.

Razmišljal o samomoru "Ženska sem," je povedal novinarki Diane Sawyer, v solzah pa se je vrnil tudi v preteklost, ko je Jenner zaradi ujetosti v moškem telesu razmišljal celo o samomoru. Da je njegova prava identiteta ženska, se je zavedel že v otroštvu, za spremembo spola pa se je odločil šele v svojem sedmem desetletju.

V intervjuju je razkril, da so za njegovo stisko vedele vse tri nekdanje žene. Dodal je, da nima homoseksualnih nagnjenj, da nikoli ni bil z moškim in da so ga vedno privlačile le ženske. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja je začel jemati ženske hormone, zaradi katerih so mu zrasle prsi, a je bil preveč prestrašen, da bi s hormonsko terapijo nadaljeval. Jenner pravi, da preprosto ne zdrži več v moškem telesu, zato si bo spol spremenil tudi operativno.

Pri spremembi spola ga podpirajo tudi otroci. Najbolj ga podpira morda najbolj znan obraz klana Kardashian, krušna hči Kim. Bruce Jenner si je že izbral žensko ime, a ga v intervjuju, zadnjem, ki ga je opravil kot moški, ni želel razkriti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin