Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 6. 2021,
8.58

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,27

27

Natisni članek

Hrvaška navijačica Instagram

Ponedeljek, 21. 6. 2021, 8.58

2 leti, 10 mesecev

Navijačica Nina se lahko pohvali z obsegom prsi 130 centimetrov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,27

27

Ena najbolj vročih navijačic hrvaške reprezentance na Euro 2020 je nedvomno Splitčanka Nina.

Na Instagramu se predstavlja kot Nina Phoenix, stara je 25 let in se lahko pohvali z izjemno bujnim oprsjem. Zahvaljujoč temu si je na omenjenem družbenem omrežju nabrala že več kot 200 tisoč sledilcev, a pozornost širše hrvaške javnosti je dobila pretekli teden, ko je objavila video, v katerem je v bikinkah v vzorcu hrvaške zastave zapela hrvaški navijaški hit Igraj moja Hrvatska.

Številni hrvaški mediji so jo želeli bolje spoznati, a za Slobodno Dalmacijo je dejala, da svoje identitete noče razkriti. Dejala je le, da je končala umetniško šolo, smer fotografija, ter da se še danes ukvarja z umetnostjo in fotografijo.

"Hrvati nimajo ravno prefinjenega okusa za obline"

Zakaj so Hrvati zanjo izvedeli šele pred dobrim tednom? "Z razlogom se nisem promovirala in si nisem želela nikakršne medijske pozornosti na Hrvaškem, saj vem, da Hrvati nimajo ravno prefinjenega okusa za obline," je dejala za Slobodno Dalmacijo. Razkrila je še, da je obseg njenih prsi po zadnjem merjenju 130 centimetrov in da ji še vedno rastejo. "Že vse od pubertete," je dodala.

Poudarja, da je povsem naravna, da nikoli ni imela "niti enega" estetskega popravka in da je ravno to tisto, kar jo ločuje od vseh preostalih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Phoenix (@ninaphoenix_)

"Medalja je najmanj, kar pričakujem"

Zaradi velikega uspeha na Instagramu je na željo svojih sledilcev kmalu odprla tudi profil na slavni platformi z erotičnimi vsebinami OnlyFans, do katere se lahko dostopa le s plačilom. A ob tem poudarja, da ne objavlja golih fotografij, ampak zgolj takšne v kopalkah, spodnjem perilu in "okraskih za telo".

"Moram poudariti, da OnlyFans ni samo platforma za eksplicitne vsebine in goloto, temveč zelo zabavna platforma, na kateri se lahko odlično zasluži."

Za konec je za omenjeni hrvaški medij dejala, da je strastna navijačica hrvaške reprezentance, in nogometašem sporočila, naj ne pozabijo, da so svetovni podprvaki. "Zato je medalja najmanj, kar pričakujem."

Trendi Zagrebčanka Claudia Rivier trdi, da so njene obline povsem naravne #video
Ne spreglejte