Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 5. 2014,
7.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Mitja Nadižar lepotno tekmovanje lepota izbor

Četrtek, 29. 5. 2014, 7.38

8 let

Mister Slovenije: Prijavila me je sestra, to je super!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Včeraj pozno zvečer so v znani ljubljanski diskoteki izbrali mistra Slovenije 2014. Zmagovalec je Mitja Nadižar, lepotec, ki ga je komisija okronala za najlepšega pod Alpami.

Mitja Nadižar, novopečeni mister Slovenije, je bil po zmagi vidno vesel, veseli pa so bili tudi njegovi navijači in njegova sestra, ki je "kriva" za to, da je Mitja postal mister.

Kako to, da ste se prijavili na izbor? Prijavila me je sestra, sploh nisem vedel zato. Verjela je vame in upala, da mi lahko uspe. Sprva sem mislil, da mi ne more uspeti, potem pa sem se odločil, šel sem na tekmovanje in videl, da imam morda res možnosti. In zdaj sem tukaj. To je super.

Kaj trenutno počne novi mister Slovenije? Trenutno se veliko ukvarjam s fintesom, z rekreacijo, pazim, kaj jem, in včasih tudi žuram s prijatelji.

Kako prepričani ste bili, da lahko zmagate? Na začetku si, po pravici povedano, nisem mislil, da lahko zmagam. Med pripravami, v vsem tem času, je bil občutek, da lahko zmagam, vedno večji, vedno bolj sem bil samozavesten in tako mi je tudi uspelo.

Je bilo med fanti v ozadju tekmovanje kaj rivalstva? Ne, ne, kje pa. Ostali smo v dobrih odnosih, resnično smo se povezali, postali smo prijatelji, vsi so super fantje.

Kako boste poskušali naslediti prejšnje, zelo uspešne mistre? Dosegali so velike uspehe. Tudi sam si jih želim, trudil se bom za to. Upam, da se v Koreji uvrstim visoko. Tekmovanja sem spremljal in vem, kaj so počeli.

Ste samski? Da, trenutno sem samski.

Kakšne ženske pa so vam všeč? Rad imam zanimiva dekleta, simpatična, takšna, da se z njimi lahko pogovarjam. Rad imam dekleta, ki imajo kaj povedati, predvsem takšna, ki niso vzvišena.

Kaj pa morate početi za svoje telo? Paziti, kaj jem, in dosti trenirati. Za tekmovanja moramo imeti dobro telo. Uživati moramo malo maščob in ogljikovih hidratov ter veliko zelenjave, saj mora biti postava popolna. Tudi trening je pomemben. Za finale sem se pripravljal tri mesece, sicer pa sem moral osvojiti svoje telo.

Ne spreglejte