Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 5. 2014,
9.48

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

lepotni izbor Mister Slovenije

Četrtek, 29. 5. 2014, 9.48

7 let, 12 mesecev

Mišice, napete ritke in poželjivi pogledi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Finalni izbor lepotnega tekmovanja Mister Slovenije 2014 je v ljubljansko diskoteko pripeljal cel kup slovenske estrade in ženski del občinstva je imel tokrat kaj videti.

Kot se za vsako lepotno tekmovanje spodobi, je bilo tudi na izboru za Mistra Slovenije 2014 napeto vse do konca. Ob razglasitvi najlepšega pod Alpami je večinoma žensko občinstvo zmagovalcu Mitji Nadižarju namenilo aplavz, ki ga verjetno še sam ni pričakoval, bučni pa so bili tudi njegovi navijači.

Med tekmovanjem je tako najbolj užival ženski del občinstva, no, roko na srce, tudi kar nekaj moških smo opazili, v katerih so tekmovalci vzbudili zanimanje. Lepotci so se predstavili v kopalkah, ki so razkrivale vse njihove mišice in napete ritke, kot je komentirala ena od obiskovalk, v oblačilih za prosti čas, spodnjem perilu, kar je še dodatno razgrelo občinstvo, in v elegantnem izhodu, ki je bil sestavljen v zanimivo koreografijo.

Pestra in zanimiva je bila tudi sestava komisije, v kateri smo med drugim opazili tudi v rožasto obleko odeto voditeljico oddaje O Špelo Jereb, elegantno manekenko Iryno Osypenko Nemec, dobrovoljnega raperja Chorchypa in fotografinjo Ano Gregorič. A tudi med občinstvom ni manjkalo zvezdniških imen. Prišli so Planetov vremenar Bojan Iljanič, igralec Uroš Smolej se je pokazal nekoliko pozneje, pevec in maneken Matjaž Kumelj, pevka Maja Založnik, mis športa Uršula Tomažič je navijala za svojega fanta Dmitrija, seveda pa ni manjkal niti legendarni radijski voditelj Dragan Bulič, srečali pa smo tudi programskega direktorja Planet TV Igorja Gajiča in v dobri družbi priznanega vizažista Luko Luko.

Po končani prireditvi smo se ustavili tudi ob glavnem organizatorju prireditve in izbora, lastniku licence Eriku Ferfolji. Vidno navdušen nam je zaupal, da je bil Mitja eden od sedmih finalistov, ki jih je sam predvidel, da bi lahko zmagali, in da je zadovoljen s tem, kar jim je uspelo narediti. "Mi že jutri začnemo pripravljati projekt izbora za prihodnje leto. Očitno smo zadnjih šest let delali dobro in tudi zato so moški lepotni izbori v porastu, raste pa tudi zanimanje zanje. S pokrovitelji in mediji imamo korekten odnos, zaupate nam in veste, kaj boste dobili. Zadovoljen sem s prireditvijo, čaka nas še veliko dela, a danes je čas za malce zabave," je bil iskren Erik.

Poželjivih pogledov, tako moških kot ženskih, ni manjkalo, kot tudi ne vročih plesalk in divjih ritmov, ki so se po tekmovanju razvili v pravo večerno zabavo v mestu.

Ne spreglejte