Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 5. 2015,
10.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Met Gala trendi moda obleka Beyonce Rihanna Lady Gaga Kim Kardashian

Torek, 5. 5. 2015, 10.45

8 let

Met Gala: Vstopnica za 22,5 tisočaka za razgaljeni Beyonce in Kim Kardashian

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prestižna prireditev Met Gala vsako leto privabi zvezdniško smetano, ki med seboj tekmuje v tem, kdo bo s svojo opravo najbolj izstopal.

Prireditev Met Gala, kjer zbirajo sredstva za Inštitut Anne Wintour, ki v Metropolitanskem muzeju v New Yorku razstavlja zgodovinski pregled mode, vsako leto služi tudi kot idealna priložnost, da se zvezdniki in zvezdnice pokažejo v svojih najbolj glamuroznih opravah. Vstopnica na zabavo stane 22,5 tisočaka na osebo, kot kaže, pa vključuje tudi razgled na precej razgaljena telesa svetovnih zvezdnic. Vstop je sicer brebzplačen za povabljence, teh pa je okoli 700. Tema in dress code letošnje prireditve je bila Kitajska skozi povečevalno steklo.

Prosojne obleke z biseri na strateških mestih Letošnje zmagovalke v pritegovanju pozornosti so Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian in Sarah Jessica Parker. S svojim prihodom na rdečo preprogo je prav vsaka od njih poskrbela, da so bile vse oči uprte vanjo. Beyonce je presenetila v Givenchyjevi kreaciji, ki je zakrivala bolj malo. Prosojna obleka je bila z barvnimi kamenčki posuta ravno dovolj, da glasbenica ni pokazala tistega, kar navadno skrivamo pred pogledi neznancev.

Pri tem ji je bila Kim Kardashian tesno za petami, saj tudi njena obleka s podpisom Roberta Cavallija ni bila nič bolj prekrivna, imela pa je dolgo vlečko iz belega perja. Njuna spremljevalca Jay Z in Kanye West sta tako ostala skoraj neopažena, saj sta jima ukradli ves soj žarometov.

Rihanna z ogrinjalom, ki so ga nosili trije pomočniki Rihanna se je na prireditvi prikazala ovita v ogromen rumen plašč, ki bi ga lahko uporabljali za odejo treh zakonskih postelj hkrati. Ogrinjalo je bilo tako težko, da so ji ga po rdeči preprogi pomagali prinesti kar trije pomočniki.

Sarah Jessica Parker z naglavnim okrasjem Ena tistih, ki na Met Gala nikoli ne ostane neopažena, je tudi Sarah Jessica Parker, ki je na zabavo prišla z nenavadnim naglavnim okrasjem, nekoliko bolj v ozadju pa je bila letos presenetljivo Lady Gaga, ki se je odločila za črno-belo upodobitev gejše s podpisom Alexandra Wanga za Balenciago. George Clooney je prišel v družbi žene Amal, Robert Pattinson pa z izbranko FKA Twigs.

Zabave so se udeležile še Anne Hathaway v zlati kreaciji Ralpha Laurena, Selena Gomez v Veri Wang, Kendall Jenner v Calvinu Kleinu, Jennifer Lopez v Versaceju, Miley Cyrus v Alexandru Wangu in Jennifer Lawrence v Diorju. V zlatih opravah so zapeljevale Kate Hudson, Rosie Huntington-Whiteley in Jessica Chastain, Katy Perry in Madonna pa sta pozirali v ujemajočih se kreacijah Moschina.

Več znanih obiskovalk in njihovih oprav pa v fotogaleriji.

Ne spreglejte