Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 1. 2014,
9.31

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Maja Keuc

Četrtek, 30. 1. 2014, 9.31

7 let, 12 mesecev

Maja Keuc: Ljubezen našla na YouTubu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pevka Maja Keuc, ki se je občinstvu prikupila na resničnostnem šovu, zastopala pa nas je tudi na Evrosongu, zadnji dve leti študira na tujem. Tam pa je našla tudi fanta.

Mariborčanka Maja Keuc, ki je sredi januarja praznovala 22. rojstni dan, se je pred slabima dvema letoma odločila za študij na Nizozemskem, kjer izpopolnjuje svoj glas in glasbeno znanje. Ljubezen jo je pred kratkim vodila tudi v Stockholm, kjer bo študirala na izmenjavi in čas preživljala s svojim fantom, švedskim zvezdnikom Jonahom. Maji smo zastavili deset vprašanj, kaj pa je razkrila v odgovorih, preberite spodaj.

1. Česa vas je najbolj strah? Najbolj strah me je, kadar je moja bližnja prihodnost popolnoma meglena. Kadar ne morem nadzirati, kam bo zavilo moje življenje. Včasih se je sicer lepo prepustiti toku in si misliti: bo kar bo, vendar imam jaz kar malce težav s tem.

2. Katera je vaša najljubša pesem in zakaj? Just Sometimes izvajalke Norme Winstone, ker sta glasba in besedilo tako močna in imam občutek, kot da sta del moje življenjske zgodbe. Pevkin način petja zares pride do najglobjega kotička srca.

3. Kaj najraje počnete na prost sobotni večer? Najraje s fantom pogledava kakšen dober film, si privoščiva romantično večerjo ali pa me na skrivaj skuša prisiliti, da bi z njim igrala Starcraft. Tudi v "kolega" se kdaj spremenim, ja. 4. Koga bi najraje povabili na večerjo, kaj bi jedla in o čem bi se pogovarjala? J. K. Rowling. Pri jedi bi se pustila presenetiti mojstrom kuhe. Pogovarjali pa bi se lahko ure in ure o Harryju Potterju. Mislim, da mi ne bi zmanjkalo vprašanj. Da, še vedno sem otrok po duši in zmeraj bom. Harry pa je bil velik del mojega življenja, saj sem bila pripravljena prešpricati šolo, ko je izšla nova knjiga, saj sem jo morala dobesedno požreti.

5. Kaj bi svetovali sebi pri osemnajstih letih? Bodi malo manj neučakana in ne misli, da moraš sprejeti vsako priložnost, ker se ti druga nikoli več ne bo ponudila.

6. Če bi o vašem življenju posneli film, kdo bi vas upodobil? Moja najboljša prijateljica Alja! Že vse življenje poslušava, da sva kot sestri, tako da mislim, da nihče ne bi niti opazil, da ne igram sama sebe.

7. Vaša najboljša in vaša najslabša lastnost? Najboljša je, da znam na vsako situacijo gledati pozitivno in se boriti naprej, najslabša pa, da nisem preveč potrpežljiva. To se še posebej izkaže kot težava, kadar se učim novega inštrumenta ali produkcije glasbe. To traaaaja in seveda si na začetku zanič. 8. V žepu imate en evro. Kaj bi kupili z njim? Žvečilne gumije!

9. Najbolj nora stvar, ki ste jo naredili v življenju? To, da sem pred leti videla svojo sorodno dušo na YouTubu, šla na Švedsko, da bi ga spoznala, in se leto pozneje preselila k njemu. Najbolj nora, a hkrati najlepša in najbolj čarobna stvar v življenju.

10. Ko boste nehali odgovarjati na ta vprašanja, boste … Še kakšno uro nestrpno čakala na profesorja, da se dogovoriva, katere predmete bi lahko vzela na izmenjavi v Stockholmu. Nato bom po dolgem premoru spet šla v telovadnico. Zadnjica se mi je že dobro zasedela v tem izpitnem obdobju.

Ne spreglejte