Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 12. 2013,
10.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natalija Verboten botoks

Petek, 13. 12. 2013, 10.36

8 let

Ljubezen in botoks kriva za Natalijin dober videz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten je včeraj praznovala 37. rojstni dan. "Dobila sem najlepše darilo pod soncem, saj sta si moja fanta vzela ves dan samo zame."

Natalija Verboten je bila včeraj za medije nedosegljiva, saj je praznovala rojstni dan v krogu svojih najbližjih. Vzela si je prost dan, ki ga je s svojima fantoma preživela na Lentu. "Dan sem preživela v krogu svoje najožje družine in prejela najlepše darilo pod soncem – moja fanta, sin Max in mož Dejan, sta si vzela ves dan samo zame, moji najbližji so mi pripravili cel kup drobnih pozornosti, vreme je bilo sončno, toplo, prekrasno in moj rojstni dan popoln. Konec tedna bo deloven, v nedeljo imam praznovanje v širšem družinskem krogu. Prav rada sem in bom nazdravila letošnji 37-ki, ker se iz leta v leto bolj zavedam, kakšen luksuz je biti zdrav in ljubljen, vse drugo si lahko pridelamo, če smo pridni."

Zdrav duh v zdravem telesu Natalija je vsako leto videti lepša in vsako leto so njene pesmi veliko bolj mladostne. Zanimalo nas je tudi, od kod se napaja ta vir mladosti. "V glasbi je zadnjih nekaj let trend plesnih ritmov, kar zadeva videz pa skrbim za zdrav duh v zdravem telesu, dobro se počutim v svoji koži – uživam življenje, nekaj je tudi dobrih genov, v začetku leta pa sem se odločila tudi za lasersko odstranitev podočnjakov pri dr. Glumičiću. Za ta poseg sem se odločila, ker so me zadnja leta izraziti zabuhli podočnjaki oz. 'vrečke' pod očmi res začele motiti (neprestano sem bila videti utrujena, čeprav v resnici sploh nisem bila). To je resna in odgovorna odločitev vsakega posameznika, zato sem sama o tem kar dolgo, temeljito razmišljala in se tudi temeljito pozanimala. Z rezultatom, ki ga je dr. Glumičić dopolnil z nežno terapijo botoksa periorbitalnih gub, ki je dodatno osvežila pogled in predel okoli oči ter s tem odstranila neke manjše gube, sem zelo zadovoljna in moram priznati, da je dr. Glumičić res vrhunski strokovnjak z vrhunsko ekipo in ambientom, poleg tega pa še zelo topel in ljubezniv človek."

Ne spreglejte