Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 1. 2014,
14.59

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Lily Allen

Natisni članek

Sreda, 1. 1. 2014, 14.59

8 let, 3 mesece

Lily Allen o šovbiznisu: Sterilni z botoksom napolnjeni idioti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Britanska pevka Lily Allen ne varčuje z jezikom. Tokrat je razložila, kako so jo zvezdniki izključili iz svojih krogov, ker ni hodila z njimi na zabave.

Pevka, ki se je na glasbene lestvice povzpela leta 2006, je v intervjuju za revijo Esquire razložila, zakaj se je leta 2010 odločila, da bo za nekaj časa zaradi ustvarjanja družine glasbi pokazala hrbet. A kot kaže, je materinstvo pevki še bolj nabrusilo jezik. Svoje kolege iz sveta šovbiznza je označila kot "kup sterilnih zaj***** botoks idiotov" in izključitev nje iz njihovih klik označila podobno nasilju, ki se dogaja v šolah.

V intervjuju je 28-letna pevka dejala: "Mislila sem, da so ljudje znotraj zabavne scene moji prijatelji. Toda v trenutku, ko sem zanosila in nisem mogla več z njimi zvečer na zabave, so do mene postali precej nesramni. To je razlog, zakaj ti ljudje preživijo, ker niso prijazni. Njihova moč izvira iz nesramnosti do drugih ljudi."

In dodala: "Počutim se blagoslovljeno, ker sem to spoznala, ampak vseeno se človek počuti precej slabo, ko prideš v sobo polno ljudi, čutiš njihove poglede na sebi in to, kako se ti posmehujejo."

Leta 2010 se je tako odločila za glasbeni odmor in se leto pozneje poročila s Samom Cooperjem. Leta 2011 je rodila hčerko Ethel in 2013 Marnie.

Svojo odločitev je razložila: "Jaz sem bila tista, ki je vodila za povodec. Imela sem dovolj ljudi, ki so me neprestano napadali. Na določeni meri te to tako psihično kot fizično izčrpa. Dotakne se te. Ko sem odraščala in sanjala, da bom popzvezdnica, so bili dnevi britpop, ko se je vse zdelo avtentično in anarhijsko, ljudje so jemali mamila, se zabavali ter seksali drug z drugim. Zato mi oprostite, ker se mi zdi malo žalostno, ko pridem na zabave in naletim na kopico sterilnih zaje***** idiotov, polnih botoksa."

Ne spreglejte