Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
26. 1. 2018,
10.29

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

1

Natisni članek

Meghan Markle princ Harry zmenek Violet von Westenholz

Petek, 26. 1. 2018, 10.29

6 let, 1 mesec

Končno razkrito, kdo je seznanil Harryja in Meghan

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

1

princ Harry, Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Dolgo se ni vedelo, kdo je oseba, ki je princa Harryja predstavila njegovi bodoči ženi, igralki Meghan Markle. Zdaj pa je končno znano, kdo ju je seznanil, skupaj s celotno zgodbo v ozadju njunega razmerja.

Javnost je približno vedela, kako sta se spoznala princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle: spomladi leta 2016 ju je predstavil skupni prijatelj in organiziral zmenek na slepo. Junija istega leta sta začela razmerje, javno pa sta ga potrdila šele septembra lani, ko je Meghan za revijo Vanity Fair spregovorila o princu.

Mesec kasneje je Harry razkril, da ju je seznanil skupni prijatelj, a ni želel razkriti imena. Zdaj pa se je spletni portal E! Online končno dokopal do informacije. Violet von Westenholz je bila tista, ki je povezala bodoča mladoporočenca.

Harry ji je potožil, da išče dekle

Violet je zaposlena kot PR-ovka pri znamki Ralph Lauren, prek katere je spoznala Meghan, princa Harryja pa pozna že od otroštva. Njen oče je namreč baron in dober prijateljev Harryjevega očeta, princa Charlesa.

Čeprav je Meghan veliko časa preživela v Torontu, kjer so snemali serijo Nepremagljivi dvojec, ki ji je prinesla veliko prepoznavnost, je velikokrat obiskala London. Ko se je Harry zaupal Violet in ji rekel, da ima težave z iskanjem dekleta, se je Violet zazdelo, da ima "popolno dekle zanj".

Harry in Meghan sta novembra lani oznanila zaroko. | Foto: Getty Images Harry in Meghan sta novembra lani oznanila zaroko. Foto: Getty Images

Za Meghan pred zmenkom še ni slišal

Sledil je zmenek na slepo, čeprav sta drug o drugem vedela bore malo. "Nisem vedela veliko o njem, zato sem jo vprašala le, ali je prijeten," je pred tedni dejala Meghan, a ni razkrila Violetinega imena.

Pri Harryju je bilo podobno: "Nikoli nisem slišal zanjo, saj nikoli nisem gledal Nepremagljivega dvojca. Bil sem lepo presenečen, ko sem vstopil v sobo in tam videl njo."

Preostanek zgodbe pa že dobro poznamo: Meghan in Harry bosta usodni da dahnila 19. maja letos.

Poroka princa Harryja bo britansko gospodarstvo okrepila za pol milijarde

Ne spreglejte