Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 5. 2014,
9.55

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

princ William Škotska

Petek, 30. 5. 2014, 9.55

8 let, 5 mesecev

Kate Middelton med obiskom Škotske spoznavala tudi radosti viskija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Po turneji po Avstraliji in Novi Zelandiji se vojvodina Catherine dober mesec ni pojavila v javnosti. Vse do obiska Škotske, na katerem sta si s princem Williamom privoščila tudi kozarček viskija.

Kate Middelton po tem, ko se je z družino 25. aprila vrnila z uradnega obiska Avstralije in Nove Zelandije, nekaj časa ni bilo na spregled. Ko je bila kraljeva družina na uradnem obisku oddaljene celine, so fotografije dnevno polnile medije z izbranim videzom vojvodine, nato pa se je Catherine za nekaj časa umaknila iz javnosti. Vse do uradnega obiska Škotske, kamor sta se 29. maja odpravila skupaj s princem Williamom.

Dan sta Kate in William začela z obiskom Strathearn Community Campusa, pot pa nadaljevala v najstarejšo škotsko destilarno, kjer sta si privoščila tudi nekaj požirkov viskija. Po degustaciji ju je čakala še vaška veselica, ki je bila pripravljena njima v čast.

Kot vedno je Kate Middelton navdušila s svojim elegantnim videzom. Tokrat je izbrala rdeč plašč Jonathan Saunders in ujemajočo obleko s podpisom znamke Goat. Čevlji z visoko peto v krem barvi s podpisom L. K. Bennet so se ujemali z odtenkom torbice.

Ne spreglejte