Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 3. 2013,
17.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Justin Bieber

Nedelja, 10. 3. 2013, 17.19

8 let

Justin Bieber težko nadzira svojo jezo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Najstnik Justin Bieber, ki je vedno bolj na slabem glasu, se je začel prepirati s svojo mamo, za katero je vedno dejal, da jo ima najraje na svetu in da ji je hvaležen za vse, kar je naredila zanj.

Justin Bieber je velikokrat poudaril, da je njegova mama njegova najljubša oseba na tem svetu, saj ve, da je zanj naredila veliko. Poleg tega, da je svojo ljubezen do nje pokazal v filmu Nikoli ne reci nikoli, ji je posvetil tudi pesem Turn To You.

Zdaj pa naj bi se vedno bolj prepirala, saj se je Pattie odločila, da bo napisala knjigo o tem, kako je biti mlada mamica, ki nima podpore partnerja. Justin sicer nima nič proti, da bo mama napisala knjigo, a je zavrnil njeno prošnjo, da bi se on pojavil na naslovnici, saj je založbi že potrdila, da se s tem strinja tudi on. Pattie se z Justinom o tem ni posvetovala in mladi lomilec src se je mami uprl ter ji rekel, da se ne strinja z njeno potezo.

"Justinu se ni zdelo pošteno, da ga je želela izkoristiti za njen uspeh in ni mu bilo všeč, da se o tem ni posvetovala z njim. Začela sta se prerekati v njegovi garderobi, nastal je nemir in oba sta se histerično drla en na drugega, dokler ni vstopil Justinov menedžer Scooter, ki je želel oba pomiriti. Skušal jima je dopovedati, da garderoba v zaodrju ni primeren prostor za takšne pogovore," je povedal vir, ki je bil takrat tudi priča prepiru.

Skoraj pretepel paparaca

Pred kratkim je Justin v Londonu ponorel, ko se je odpravljal v avto in so mu med tem paparaci govoril, češ naj se vrne v Ameriko terga poleg tega tudi žalili. Najprej se je usedel v avto, potem pa je odprl vrata in skočil ven, poln jeze, ter začel kričati nanj: "Kaj si rekel? Prisežem, da te bom pretepel!" Poleg tega pa je uporabljal kar nekaj kletvic. Mnogi menijo, da je pritisk medijev in paparacev prevelik za Justina in mnoge skrbi, da tega ne bo prenesel. Poleg tega pa mu je že kar nekaj ljudi svetovalo, da se druži z mladeniči, ki slabo vplivajo nanj, še posebej pa naj bi slab vpliv na Justina bil mladi raper Lil Twist.

Mediji so že opazili, da ima Justin kar nekaj težav z odraščanjem, saj naj bi uporaljal veliko kletvic, kadil travo in se neprimerno vedel do starejših. Tudi mamo Pattie skrbi, kaj se dogaja z njemim 19-letnim sinom in si srčno želi, da bi se vrnil v objem Selene Gomez, ki je bila po maminem mnenju dober vpliv nanj.

Ne spreglejte