SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

John Travolta iskreno in čustveno o Gandolfiniju

1

termometer

 | Foto:
Igralec John Travolta je leta 2009 hudo trpel po smrti svojega sina. In takrat se je naslonil na ramo kolega in prijatelja Jamesa Gandolfinija.

Ob smrti Jamesa Gandolfinija, igralca, ki je zaslovel v seriji Sopranovi, je John Travolta tisti človek, ki bo prevzel skrb za njegovo družino, saj se želi oddolžiti prijatelju, ki mu je stal ob strani v najhujših trenutkih življenja.

Travolta in Gandolfini sta sodelovala v petih filmih, poznala pa sta se vse od otroštva. "Moj oče je njegovemu očetu prodajal pnevmatike za avtomobile. Jaz sem bil razlog, da si je James želel postati igralec. Spominjam se, kako je gledal in občudoval moje plakate, to mu je dalo moči, da je uspel. Nikoli si nisem mislil, da bova tolikokrat sodelovala," je povedal o svojem prijatelju John Travolta, ki se je tudi javno zavezal, da bo družini pokojnega Gandolfinija vedno na voljo.

"James je bil človek, ki je imel rad ljudi. Bil je čudovita oseba in zelo ga imam rad. Pomagal mi je, ko je umrl moj sin Jett, tega ne bom nikoli pozabil. Takoj je prišel na Florido, ko je izvedel za tragedijo, in vse dokler ni bil prepričan, da sem v redu, ni odšel. James je bil pač dobra duša," je še povedal Travolta in dodal, da bo naredil vse, da bo Gandolfinijeva družina preskrbljena.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin