Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 2. 2013,
10.22

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Jennifer Lawrence Oskarji

Natisni članek

Ponedeljek, 25. 2. 2013, 10.22

8 let, 3 mesece

Jennifer Lawrence šla vzhičeno po prvega oskarja in padla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Prvič v karieri se je na oder na prevzem prestižnega kipca povzpela tudi 22-letna vzhajajoča zvezdnica Jennifer Lawrence. Pot po kipec si bo zapomnila za vedno.

Čeprav ji priznavajo neverjeten igralski talent, pa ji ne uspe vedno biti glamurozna. S temi besedami bi lahko opisali njen letošnji prihod po kipec oskarja, ko se je spotaknila ob hoji po stopnicah. Zdi se, da ima igralka velike težave na večjih prireditvah, kar dokazuje še en manjši incident, s katerim je postregla na nagradah Bafta. Takrat se je igralka spotaknila in pri tem celo izgubila čevelj.

Kljub padcu je ponosno sprejela kipec in se zahvalila vsem, obenem pa malce okarala občinstvo, ki je po njenem padcu zaploskalo in vstalo: "Stojite le zato, ker sem padla in vam ni vseeno. To je bilo sramotno." Igralka je prvič osvojila prestižni kipec, in sicer v kategoriji glavna igralka za vlogo v Silver Linings Playbook.

Morda je za padec kriva živčnost – igralka je namreč priznala, da je nastopanje v javnosti eden njenih največjih strahov. Zaradi živčnosti pa menda ni imela prav nič apetita, zato ni jedla cel dan. Morda pa se ji je le tako mudilo na oder, da bi čim prej prevzela nagrado in se na to odpravila do dobro obloženih miz?

Ne spreglejte