Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 6. 2020,
10.42

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,03

5

Natisni članek

Italija ljubezen ljubezen romanca šov

Sobota, 6. 6. 2020, 10.42

3 leta, 10 mesecev

Italijani na nogah: 26-letnik si ni upal poljubiti 70-letnice #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,03

5

V priljubljenem italijanskem resničnostnem šovu še vedno veliko prahu dviguje romanca med 70-letnico in 26-letnikom. Spomnimo, 26-letni Nicola Vivarelli se je že pred časom odločil, da se bo pred televizijskimi kamerami bolje spoznal s 70-letno Gemmo Galgani. Njegova odločitev je v oddaji naletela na veliko razburjenja in ostrih komentarjev. Zdaj ko je 26-letnik dobil priložnost, da s 70-letnico brez prisotnosti kamer nekaj trenutkov preživi v njenem stanovanju, pa si je mladenič očitno premislil.

26-letni Nicola Vivarelli in 70-letna Gemma Galgani sta že dlje časa glavni zvezdi italijanske pogovorne oddaje Uomini e Donne (sl. Moški in ženski), ki jo vodi znana italijanska televizijska zvezdnica Maria De Filippi. Gre za resničnostni šov, v okviru katerega tekmovalci pred televizijskimi kamerami iščejo ljubezen svojega življenja.

Trendi Italija osupnila: 26-letnik bi poskusil s 70-letnico #video

26-letnik očitno ni upal poljubiti 70-letnice

Nicola se je že pred časom odločil, da bo svojo srečo poskusil s 45 let starejšo Gemmo, ki je stara znanka omenjene oddaje. Zdaj je dvojica vendarle dobila priložnost, da se brez prisotnosti kamer v zasebnem ozračju bolje spozna v Gemminem stanovanju. Ker kamere tega dela srečanja med parom niso posnele, je prisotne v studiu zanimalo, ali je 26-letnik 70-letnico morda že poljubil na usta.

Čeprav je Nicola do zdaj zatrjeval, da se mu zdi 70-letnica zelo privlačna, pa je ta voditeljici povedala, da se na omenjenem zmenku ni zgodilo nič oziroma da sta se z Nicolo zgolj objela. 26-letnik je njene besede zanikal, češ da je med objemom Gemmo večkrat poljubil na lice. 70-letnica tega ni potrdila. Še več, rekla je celo, da se omenjenih poljubov sploh ne spomni. Komentatorji v studiu so dogajanje pospremili z besedami, da 26-letnik očitno ni zbral poguma, da bi naredi naslednji korak pri spoznavanju s 70-letnico.

Si je mladenič premislil?

S kritikami na račun 26-letnika je šla najdlje komentatorka Tina Cipollari, ki je mladeniča obtožila, da je lažnivec in da mu Gemma v resnici sploh ni všeč. "Če si prišel sem, da boš osvajal žensko, ki je skoraj pol stoletja starejša od tebe, si lahko tarča kritik. Mislim, da se pretvarjaš. Bil si sam z žensko za štirimi stenami, kamere so poslali proč, ti pa je nisi mogel poljubiti," je dejala Cipollarijeva.

26-letnik se je na njene kritike odzval z besedami, da bo Gemmo poljubil, ko bo za to primeren čas. Kako bo omenjeni zaplet vplival na romanco med njim in 70-letnico, bo znano v prihodnjih dneh.

Ne spreglejte