Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 1. 2014,
10.38

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Hugh Hefner Margot Robbie Playboy

Petek, 24. 1. 2014, 10.38

8 let, 6 mesecev

Hugh Hefner želi, da bi Margot Robbie pozirala za Playboy

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Sedeminosemdesetletni medijski mogul je prepričan, da bi bila zvezdnica filma Volk z Wall Streeta izjemna pridobitev za revijo Playboy.

Hefner je v intervjuju za revijo Us Weekly dejal: "Neprestano si prizadevamo za to, da so v naših revijah predstavljena najnovejša in trenutno najbolj priljubljena dekleta. To se spreminja iz tedna v teden."

"Dekle (imena Robbiejeve sploh ni poznal), ki igra ženo v Volku z Wall Streeta, je zelo, zelo lepa. Morala bi biti v Playboyu. Vzpostavite stik z njo. Pripravljeni smo nanjo. Zagotovo bi opravila izvrstno delo," je še dodal.

Filmski entuziast – s svojo 27-letno ženo Crystal Harris v Playboyevem dvorcu redno pripravlja projekcije najnovejših filmov – je sicer navdušen nad kar nekaj letošnjimi nominiranci za oskarja: "Všeč so mi bile Ameriške prevare. Pa tudi Volk z Wall Streeta in DiCaprio v njem. Bil je zelo, zelo dober."

Čeprav ustanovitelj Playboya občuduje postavo Margot Robbie, pa je več kot srečno poročen s Crystal. Prej je bil poročen že dvakrat. Z Mildred Williams je bil poročen deset let. Razšla sta se leta 1959. Imata dva otroka, Christie in Davida. S Kimberley Conrad se je poročil leta 1990 in se po dveh letih zakona razšel. Imata dva sina, Marstona in Cooperja. Nato je končno našel pravo ljubezen.

"Čudovito je. Bolje je, kot bi si sploh lahko zamišljal. Veste, poročen sem bil že dvakrat, a to je tisto pravo. Ni primerjave. In najti pravo ljubezen pri mojih letih? Počutim se izjemno," je povedal.

Ne spreglejte