Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 5. 2022,
9.30

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,14

Natisni članek

resničnostni šov Michael Owen Gemma Owen

Torek, 31. 5. 2022, 9.30

1 leto, 10 mesecev

Hči nogometne legende v seksi resničnostnem šovu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,14

Še pred nekaj tedni je izjavila, da njen oče "ne bi bil ravno srečen", če bi mu rekla, da gre v ta šov.

V začetku junija se na britanskem TV-kanalu ITV začenja nova sezona resničnostnega šova Love Island, enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov na Otoku. V njem skupina tekmovalcev živi v razkošni vili na Majorki, kjer jih neprestano snemajo kamere. Da bi ostali v šovu, se morajo "sparčkati", tisti, ki ostanejo brez para, pa morajo šov zapustiti.

Šov je poln izzivov, v katerih se morajo tekmovalci tako in drugače fizično "družiti" s preostalimi, seveda z neprestanim namigovanjem na spolnost, marsikdo pa se kljub kameram tudi zares preda strastem.

Med tekmovalci tudi hči Michaela Owna

Glede na priljubljenost šova tekmovalci čez noč in vsaj za nekaj časa postanejo zvezde, letos pa bo med njimi tudi tekmovalka, ki je že zdaj znana. Gre za Gemmo Owen, hčerko legendarnega angleškega nogometaša Michaela Owna.

Gemma Owen | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Gemma je še pred nekaj tedni za Daily Mail zanikala, da odhaja v šov, in izjavila, da njen slavni oče "ne bi bil ravno srečen, če bi prišla domov in povedala, da grem v Love Island".

"Nekateri od izzivov v šovu niso zame, nisem prepričana, da bi lahko poljubila deset fantov po vrsti," je takrat izjavila, zdaj pa si je očitno premislila.

Išče ljubezen in zabavo

"Želim si najti ljubezen in to poletje bi se rada zabavala. Pred kratkim sem se z nekom videvala, a se ni izšlo, zato sem si rekla - zakaj ne?" je dejala o odločitvi za sodelovanje v šovu.

Michael Owen hčerkine odločitve, da bo sodelovala v resničnostnem šovu, še ni javno komentiral. | Foto: Profimedia/Reuters Michael Owen hčerkine odločitve, da bo sodelovala v resničnostnem šovu, še ni javno komentiral. Foto: Profimedia/Reuters

V Daily Mailu dodajajo, da je na odločitev verjetno vplivalo tudi to, da se Gemma sicer ukvarja z oblikovanjem kopalk. Šov bo odlična promocija za njen posel, saj so v njem praktično ves čas v kopalkah.

Oglejte si še:

Dorit Kemsley
Trendi Oropali "vražjo damo", ki je na televiziji razkazovala svojo razkošno garderobo
Novice Zvezdnik resničnostnega šova obtožen posilstva 21-letnice
Ne spreglejte