SiolNET. Trendi Svet znanih
0,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Guccijevi jezni zaradi filma o njih: Prikazali so nas kot debele in grde

0,91

termometer

Al Pacino | Vnukinja slovitega Alda Guccija je prepričana, da je Al Pacino (na fotografiji) povsem neprimeren za vlogo njenega postavnega dedka. | Foto: Guliverimage/AP
Vnukinja slovitega Alda Guccija je prepričana, da je Al Pacino (na fotografiji) povsem neprimeren za vlogo njenega postavnega dedka. Foto: Guliverimage/AP

Člani slavne modne družine Gucci so vse prej kot veseli tega, da o tragični zgodbi iz njihove zgodovine snemajo film. Prepričani so, da bo filmska zgodba napačno predstavila dogodke, nezadovoljni so tudi z videzom igralcev.

V Italiji je v polnem teku snemanje filma House of Gucci, ki govori o razvpitem umoru Maurizia Guccija, enega od članov te slavne modne družine. Snemalno ekipo na vsakem koraku spremljajo paparaci, ki v svet sproti pošiljajo fotografije zvezdniške igralske zasedbe: Maurizia igra Adam Driver, njegovo ženo Patrizio Reggiani, ki je njegov umor naročila, pa Lady Gaga.

Adam Driver Lady Gaga Gucci Trendi Kdo je Guccijeva "črna vdova", o kateri snemajo film z zvezdniško zasedbo? #foto

Patrizia Reggiani je že izjavila, da je bila izbira glavne igralke dobra, češ da ji je zelo podobna. Veliko bolj nezadovoljna z igralsko zasedbo pa je Patrizia Gucci, Maurizijeva sestrična in vnukinja slovitega Alda Guccija, ki je modno hišo Gucci povzdignil v svetovno institucijo.

Ta je za tiskovno agencijo AP izrazila pomisleke, ker bosta v filmu nastopila Al Pacino in Jared Leto: prvi igra njenega dedka Alda, drugi pa njenega očeta Paola Guccija.

Lady Gaga in Al Pacino med snemanjem:

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

"Moj dedek Aldo je bil kot vsi Gucciji zelo postaven moški, visok, modrook in zelo eleganten. Igra pa ga Al Pacino, ki je že tako ali tako majhen, na fotografijah s snemanja pa je še debel, z zalizci in res grd. To je sramotno, saj ni niti približno podoben Aldu," je za AP dejala Patrizia Gucci.

Jared Leto, ki igra njenega očeta Paola, je medtem na fotografijah s snemanja videti povsem neurejen, z razmršenimi lasmi in v pisanih oblekah, kakršnega ga Patrizia nikoli ni videla. "Grozljivo, kakšna žalitev," je izjavila.

Jared Leto (desno) kot Paolo Gucci, v ospredju sta Adam Driver in Lady Gaga | Foto: Reuters Jared Leto (desno) kot Paolo Gucci, v ospredju sta Adam Driver in Lady Gaga Foto: Reuters

Tako kot "črna vdova" Patrizia Reggiani je tudi Patrizia Gucci razočarana nad tem, da se ustvarjalci filma o zgodbi niso posvetovali z nikomer iz družine Gucci. "V imenu celotne družine lahko povem, da smo resnično razočarani," je povedala za AP, "kradejo našo družinsko identiteto, da bi z njo ustvarili dobiček, da bi hollywoodskemu sistemu prinesli zaslužek."

Družina Gucci sicer z modno hišo Gucci ni več povezana vse od leta 1993, ko je Maurizio Gucci svoj preostali delež v podjetju prodal skladu Investcorp. Zdaj je lastnik Guccija francoska multinacionalka Kering.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin