SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Grožnje s smrtjo zaradi Bieberjevega deljenja zapisa na Twitterju

3

termometer

Britanska najstnica je nič hudega sluteča na Twitterju zapisala nekaj vrstic o novem albumu Justina Bieberja. Zvezdnik je zapis delil in sledile so težave.

Justin Bieber ne povzroča le srčnih težav, saj skorajda ni najstnice, ki ne bi hrepenela po njegovem objemu – povzroča tudi napetost med vrstniki. Courtney Barrasford si je s tvitom "Nisem oboževalka Justina Bieberja, a njegov akustičen album je resnično dober" prislužila grožnje s smrtjo. Bieber je namreč njen zapis delil s svojimi 34 milijoni oboževalcev, večina teh pa se je na zapis odzvala precej ljubosumno. Courtney je tako kmalu prejela sporočila, kot so "kurba", "ubij se" in podobno.

Nek oboževalec je Bieberju celo zapisal: "Njo si opazil, pa niti ni tvoja oboževalka. Jaz sem, pa me ne opaziš :) Me sliši kdo jokati?"

Courtney si bo zapis očitno zapomnila za vse večne čase in se v prihodnje morda raje "gardi" zvestih oboževalcev Bieberja izognila: "Ko sem prišla domov s krožka, na katerem so vsi govorili, kako dober je akustičen album Bieberja, sem ga šla poslušat na YouTube in ga nato komentirala. Približno deset minut pozneje mi je prijateljica poslala sporočilo, da je opazila nekaj na Twitterju. Sprva ni bilo nič narobe. A več ljudi kot je zvedelo, slabše je postajalo."

Podobnih groženj je bila deležna tudi Selena Gomez v obdobju prve zveze z Bieberjem. Ni kaj, njegovi oboževalci so še hujši kot njegovi osebni stražarji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin