SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Evrovizija 2014: kaj gre danes Sloveniji lahko narobe?

1

termometer

Danes zvečer nas čaka finale Evrovizije. Slovenija je po nekaj letih, zadnji je to uspelo Maji Keuc, spet v finalu. Poklicali smo na Dansko in izvedeli, kako ekipa preživlja zadnje ure pred finalom.

Na Danskem je po besedah slovenske ekipe, v kateri so poleg naše predstavnice Tinkare Kovač še pevke Nika Zorjan, Lea Sirk in Manca Špik in avtor skladbe in pevec ob strani Raay, vse nared za večerni nastop. "Popoldan smo preživeli mirno, brez pretresov. Vaje smo opravili, ves čas tesno sodelujemo z ekipo, ki nam je na razpolago, da bi bil naš nastop čim boljši, trudimo se narediti največ, kar lahko na našem nastopu, zvoku in vsem, kar lahko doda tisto malo čez rob k čimboljši uvrstitvi," nam je z Danske ekskluzivno sporočil Raay, ki pravi, da v ekipi ni treme.

"Vedno do sedaj smo morali na festivalih drug drugega zamotiti, da smo vsaj malo pozabili na tremo, da smo spustili napetost iz sebe, zdaj pa je ravno obratno. To je pač odraz tega, koliko dela smo do sedaj vložili in mislim, da smo čisto vse 'naštudirali' v nulo. 180 milijonov ljudi po svetu, ki nas bo gledalo, je samo dodatna vzpodbuda, da se potrudimo," nam je še sporočil Raay, ki tako kot večina Slovenije upa na dobro uvrstitev v finalnem večeru. Očitno nam gre s takšno pripravljenostjo ekipe težko kaj narobe in nas čaka dobra uvrstitev. Držimo pesti!

Prireditev bomo v živo spremljali tudi na Planet Siol.net.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin