Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
28. 4. 2013,
13.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Elton John spor

Nedelja, 28. 4. 2013, 13.38

8 let

Dolgoletni spor med Madonno in Eltonom Johnom končan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Spor med Eltonom Johnom in Madonno je trajal več kot deset let. Elton se je za svoje nesramne besede Madonni opravičil, ta je opravičilo sprejela in vse se je hitro končalo.

Spor med dvema največjima glasbenikoma popa Eltonom Johnom in Madonno je trajal kar enajst let. A pred kratkim sta vse spore zgladila in se oddahnila, saj je po dolgem času konec grdih pogledov in nesmiselnih opravljanj.

Spore sta zgladila lansko poletje, ko sta se naključno srečala v neki restavraciji v Franciji. Takrat se je Elton pogovarjal s svojim partnerjem Davidom in oba sta se odločila, da je vse skupaj en velik nesmisel ter da je čas za premirje. Elton je Madonni napisal sporočilo, kjer se je opravičil za različne kritike in enaga od natakarjev prosil, da ji sporočilo preda.

Madonna je opravičilo sprejela, Elton in David pa sta bila nad njeno prijaznostjo povsem navdušena: "Bila je zelo graciozna in elegantna. Opravičil sem se ji za vse, kar sem rekel, in ji povedal, da teh besed ne bi smel izdati medijem, saj je bil spor najina stvar, ne od vseh ljudi, ki berejo rumene medije. Sprejela je najino opravičilo in nato sva se odločila, da ji plačava večerjo. Zdaj sva z Davidom končala še eno poglavje v življenju in greva lahko naprej. Madonna je bila res prijazna."

David pa je dodal: "Z Eltonom ne verjameva v negativizem in opravljanje. Oba sva bila zelo osramočena, ko so najine besede prišle v javnost. Zdaj sva to končala, se Madonni opravičila in naprej lahko greva brez slabe vesti."

"Moram priznati, da je bila ob opravičilu fantastična. Prebrala je sporočilo in zadovoljno sprejela opravičilo ter dodala, da je zdaj tega končno konec. John ji je rekel, da bo razumel, če ne sprejme opravičila in če nikoli več noče govoriti z nama. Ona pa je odvrnila, da sprejme opravičilo in da je vesela, da sva se ji opravičila."

Elton John: To je najslabša pesem v zgodovini

Spor se je začel leta 2002, ko je Elton izjavil, da je Madonnina pesem Die Another Day najslabša od vseh Bondovih skladb. Dve leti pozneje je Madonno obtožil, da na svoji veliki turneji Re-Invention poje na playback. Lani pa ji je pred njenim nastopom na velikem Super Bowlu rekel: "Prepričaj se, da je glasba dovolj na glas in da boš dobro zapela na playback."

Tudi Eltonov partner David je bil del tega spora, saj je na lanskoletni podelitvi zlatih globusov izjavil: "Všeč mi je Madonnina glasba, njeni filmi pa nikakor." Pozneje, nekaj mesecev po podelitvi, je Elton izjavil, da je Madonnina kariera pri koncu: "Njene kariere je konec. Je kot nočna mora. Videti je kot poceni striptizeta." Ko je omenil, da mu je žal, da je karkoli od tega prišlo v javnost, je imel v mislih predvsem zadnji citat.

No, njun spor se je zdaj končno končal in to je Madonna celo oznanila na svojem koncertu v Franciji, Elton pa je to povedal v enem od radijskih intervjujev.

Ne spreglejte