Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Četrtek,
29. 8. 2013,
7.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

George Clooney Sandra Bullock rdeča preproga filmski festival

Četrtek, 29. 8. 2013, 7.48

8 let

Clooney ni razočaral: tokrat se je ob njem stiskala Sandra Bullock

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Odprtje jubilejnega, 70. filmskega festivala v Benetkah je bilo v znamenju šarmantnega Georgea Clooneyja in njegove spremljevalke Sandre Bullock. A kaj, ko je šlo le za zmenek za eno noč.

Pred odprtjem beneškega filmskega festivala je bilo v medijih čutiti veliko pričakovanje: katera mlada lepotička bo večnega hollywoodskega šarmerja Georgea Clooneyja pospremila po svečani rdeči preprogi? Razočaranje je bilo le delno: George je sicer še samski in zato ni prišlo do senzacionalnega prihoda, vendar je ob njem blestela neverjetno očarljiva Sandra Bullock.

Soigralca v filmu Gravity, ki je odprl filmski festival, vendar tudi popoln zvezdniški tandem na rdeči preprogi. Prišla sta v velikem slogu: najprej sta se z gliserjem simpatično in ne preveč pompozno peljala po znamenitih beneških kanalih, George je Sandri celo reševal mejkap, ki so mu grozile kaplje vode, potem pa sta se sprehodila po znameniti rdeči preprogi, kjer so ju pričakali številni fotografi in oboževalci.

Devetinštiridesetletnica bi z lahkoto tekmovala s kakšno mlajšo nekdanjo Georgeevo spremljevalko.

Eleganca z veliko začetnico

George Clooney nikoli ne razočara: zagovornik klasične elegance je bil v črni obleki in metuljčkom videti kot neustrašni James Bond, pravo olajšanje pa je bili pogled na njegov pobrit obraz. Sandra Bullock ima precej raznoliko zgodovino rdečih preprog, nemalokrat so jo uvrščali celo med slabše oblečene, tokrat pa je zadela v polno in poskrbela za enega svojih najboljših stajlingov rdečih preprog.

V elegantni rdeči večerni obleki J. Mendel je delovala zelo glamurozno, občudovali smo njen izbor odprtih čevljev Roger Vivier in njeno odločitev o skromnem nakitu. Sandra je nosila speto pričesko, ki ji je dodala nekaj elegance, vendar nikakor ne zvezdniške vzvišenosti, saj zna Sandra s svojimi grimasami in simpatičnimi komičnimi vložki nasmejati in prepričati vsakogar, ki se znajde v njeni bližini.

Ne spreglejte