Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 9. 2014,
14.20

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Monica Bellucci abraham

Torek, 30. 9. 2014, 14.20

1 leto, 3 mesece

Brezčasna italijanska lepotica Monica Bellucci praznuje abrahama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Italijanska igralka in ena najseksapilnejših žensk na svetu, Monica Bellucci, praznuje petdeseti rojstni dan.

Italijanska igralka Monica Bellucci tako dobro skriva svoja leta, da ji težko prilepimo 50 let. Poleg Sophie Loren in Claudie Cardinale je ena izmed najbolj opaznih mediteranskih lepotnih idealov.

Manekenka, ki je želela biti odvetnica Monica Bellucci, ki se je rodila v Italiji, v regiji Umbrija, je svojo veliko željo, da postane pravnica, zamenjala z manekenstvom. Svoje popolne obline in italijanski šarm je najprej že s 13 leti unovčila v manekenskih vodah, nato se je preizkusila v igralstvu, a v svetu je postala slavna po letu 2000 v filmu Malena. V filmu je upodobila atraktivno mlado žensko, ki buri domišljijo mladeničev v majhnem mestu na Siciliji med drugo svetovno vojno.

Potrditev odlične igralke je dobila v filmu Nepovratno, francoski drami, ki postreže z brutalnimi prizori spolnega nasilja, v katerem je zaigrala zdaj že ob nekdanjem možu Vincentu Casselu.

Trenutno snema film s srbskim režiserjem Emirjem Kusturico Na mlečni cesti.

Slavna igralka je dokaz, da je lahko ženska lepa in pametna. Obožuje filozofijo in umetnost, tekoče pa govori francosko, angleško in špansko.

Kot smo že omenili, je bila Monica 14 let poročena z igralcem Vincentom Casselom, s katerim ima dve hčerki, 10-letno Devo in štiriletno Leonie.

Za tednik F je zvezdnica pred leti dokaj mirno spregovorila tudi o staranju in dala krasen nasvet za vse, ki jih je strah staranja: "Lepota z leti ne ovene, ampak se spremeni," ter razkrila še svojo skrivnost za srečno življenje: "Poiskati je treba lepote, ki nam jih ponuja življenje."

Obraz številnih modnih hiš Monica je bila s svojo žensko popolnostjo obraz številnih prestižnih modnih hiš, kot sta Dior in Dolce & Gabbana. Monica Bellucci je decembra 2010 obiskala Slovenijo, ko je v Ljubljani kot častna gostja odprla modno hišo Galerija Emporium v središču Ljubljane.

"Moja lepotna mantra je: jej, ljubi in živi," je Belluccijeva povedala za spletni medij Daily Mail, mi pa samo dodajamo, da naj njena mantra še dolgo deluje.

Ne spreglejte