SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bon Jovi: Justin Bieber začni se obnašati!

1

termometer

 | Foto:
Ameriški rocker Jon Bon Jovi ni navdušen nad pevcem Justinom Bieberjem, za katerega pravi, da je nesramen do svojih oboževalcev, in mu svetuje, da svoje delo začne jemati resno.

V nekem britanskem intervjuju je Jon Bon Jovi, 51-letni ameriški glasbenik, povedal, da ni navdušen nad obnašanjem najstniškega idola Justina Bieberja. Očital mu je, da ni spoštljiv do svojih oboževalcev in da bi moral začeti svoje delo jemati resno.

"Vsaka generacija ima moške glasbenike, ki so takšni, to ni nič novega. S tem ko zamujajo na svoje koncerte, tvegajo, da njihovi oboževalci ne bojo več zvesti. Obiskovalcem se to preprosto zdi zelo nesramno, ker karte ponavadi niso poceni. Če pa so tvoji oboževalci najstniki in otroci, je to še veliko huje, da jih pustiš čakati dve ali tri ure," je povedal Jon Bon Jovi.

Rocker je poudaril, da zaradi tega hitro deluješ neresno in neprofesionalno. Svetovi vseh zvezdnikov se vrtijo okoli njihovih oboževalcev, saj so oni tisti, ki jim pomagajo pri prodaji produktov – v tem primeru glasbe.

"Ko zamudiš enkrat, ti bodo odpustili. Ko pa se to začne ponavljati, te je lahko sram, da imaš takšen odnos do njih. Ko se oboževalcem enkrat zameriš, je tega razmerja konec, ne bodo se vrnili v tvoj 'objem'. To, kar dela Justin, preprosto ni 'kul', in mislim, da bi mu moral nekdo povedati, da naj se že spravi delati to, kar bi moral delati," je še dodal glasbenik.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin