Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2019,
8.07

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,94

3

Natisni članek

Maddox Jolie Pitt Angelina Jolie Brad Pitt

Petek, 23. 8. 2019, 8.07

4 leta, 8 mesecev

Angelinin najstarejši sin Maddox se "ne vidi kot sin Brada Pitta"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,94

3

Maddox | Maddoxu je Angelina precej bližja kot Brad. | Foto Getty Images

Maddoxu je Angelina precej bližja kot Brad.

Foto: Getty Images

Kot kaže, odnosi med Bradom Pittom in otroki, ki jih ima z nekdanjo ženo Angelino Jolie, še zdaleč niso popolni. Najstarejši posvojeni sin Maddox ga menda sploh ne vidi kot očeta.

Ameriški mediji so pred dnevi poročali, da se bo najstarejši sin Angeline Jolie Maddox kmalu vpisal na univerzo. Pri tem bi pričakovali, da ga bo pri ogledu nove šole poleg Angeline spremljal tudi oče Brad Pitt, a je menda za Maddoxov vpis izvedel le nekaj dni pred mediji.

Razlog za to je ohlajen odnos med igralcem in posvojencem, saj 18-letni Maddox Brada menda sploh ne vidi kot svojega očeta, čeprav ga je ta uradno posvojil leta 2006. A deset let pozneje sta se na zasebnem letalu spustila v hud prepir, ki naj bi bil pravzaprav povod za to, da je Angelina vložila zahtevo za ločitev. Incident na letalu je, kot kaže, močno zaznamoval odnos med očetom in sinom.

Brad Pitt, Angelija Jolie, Maddox Jolie Pitt
Trendi Divji prepir, zaradi katerega se Brad in Angelina ločujeta

Maddox, Angelina in Brad na podelitvi oskarjev leta 2013 | Foto: Reuters Maddox, Angelina in Brad na podelitvi oskarjev leta 2013 Foto: Reuters

Brad upa, da gre za najstniško muhavost, ki bo minila

"Maddox se ne vidi kot sin Brada Pitta, medtem ko si je z mamo Angelino zelo blizu," je za revijo Us Weekly izdal vir. Štiriinštiridesetletna igralka je Maddoxa posvojila leta 2002, le leto po njegovem rojstvu v Kambodži, štiri leta pozneje pa ga je posvojil še Brad.

Ameriški mediji še poročajo, da naj bi Maddox še vedno zameril Bradu, a da gre po vsej verjetnosti tudi za najstniško muhavost, za katero Brad upa, da bo kmalu minila. Lani za božič naj ne bi želel odpirati daril pri očetu, njegovemu zgledu pa je sledil tudi 15-letni Pax

Brad je, mimogrede, posvojil še druga dva Angelinina posvojenca, Paxa in Zaharo, skupaj pa imata še tri biološke otroke, Shiloh ter dvojčka Knoxa in Vivienne.

Angelina z vsemi svojimi otroki februarja letos. Od leve proti desni: Knox, Vivienne, Pax, Shiloh, Zahara in Maddox. | Foto: Getty Images Angelina z vsemi svojimi otroki februarja letos. Od leve proti desni: Knox, Vivienne, Pax, Shiloh, Zahara in Maddox. Foto: Getty Images

Preberite tudi:

Brad Pitt
Trendi Ste kdaj opazili, da Brad Pitt v večini svojih filmov jé? #video
Ne spreglejte