Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 4. 2018,
9.46

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

Natisni članek

Projekt Diva Jasna Bučič preobrazba Lucija Gubenšek

Ponedeljek, 9. 4. 2018, 9.46

6 let

Prej in potem: Ko mamica štirih otrok postane sanjska stevardesa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33
Jasna Bučič | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Urejena, elegantna in sposobna - stevardesa je za Jasno Bučič vse tisto, kar si je sama vedno želela biti. Predana mama štirih otrok, ki o tem poklicu sanja že od mladih nog, je morala svoje ambicije zaradi spleta okoliščin postaviti na stranski tir. Ekipa Projekta Diva je tako v četrtem delu oddaje poskrbela, da je Jasna lahko zaživela del teh sanj, in jo stilsko preobrazila v glamurozno stevardeso.  

"Ta želja je bila neskončna, sploh nisem razmišljala, da bi počela karkoli drugega, kot pa da bi naredila tečaj in se izšolala za stevardeso," pravi Jasna, mamica štirih hčerk. Najstarejša hči Aida je stara 24 let in dokončuje drugo stopnjo magisterija pravne fakultete, druga je na Visoki šoli za zdravstvo, tretja obiskuje osmi razred osnovne šole, najmlajša Ela pa ima štiri leta. 

So zelo povezana družina, v kateri se vse vrti okoli otrok in preživljanja časa z njimi, kuhanja in pospravljanja doma. "Moja mami je zelo skromna ženska, glede na to, da smo štiri dekleta, večino časa, denarja in nakupovanja nameni nam, sebe pa postavi v ozadje," pravi njena najstarejša hčerka Aida in dodaja, da si res želi, da bi njena mami okusila, kako je, ko te nekdo uredi in pokaže tisto najboljše v tebi. "Želim si, da bi sama videla, da je tudi ona lahko lepa, poslovna ženska, kakršna si želi biti."

Ekipa projekt Diva | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kreativna ekipa Projekta Diva je bila nad izzivom povsem navdušena, ideje pa so kar letele. Niso želeli ustvariti tistega klasičnega, uokvirjenega videza stevardese, temveč nekaj bolj svežega in glamuroznega, na koncu pa so se odločili Jasno preobraziti v modno in sodobno stevardeso.

Empera je Jasno naličil z naravnimi odtenki v paleti Maybelline, na vekah je uporabil svetlečo "shimmer" senčilo v barvi šampanjca, s katero je poudaril Jasnine modre oči. Dodal je tudi umetne trepalnice, ki so ustvarile volumen in zaokrožile celotni očesni make up. Na željo preostale kreativne ekipe je na koncu uporabil tudi šminko v rdeči barvi. Končni videz je mešanica uglajenega in igrivega, primeren pa je tako za vsak dan kot za na rdečo preprogo.

Jasna Bučič | Foto: Facebook/Projekt Diva Foto: Facebook/Projekt Diva

Oblikovalka pričeske Aska je njenim lasem dodala nekaj podaljškov, s čimer je ustvarila več volumna, Jasnine svetle lase pa je nakodrala in ustvarila čudovite, bujne kodre. Lucija je poleg predlogov za poslovni dnevni videz dala tudi kar nekaj napotkov, kako oblačila s pravimi dodatki spremeniti v večerno opravo, za njen končni videz pa je izbrala rdečo obleko, ki je poudarila Jasnino postavo in jo spremenila v elegantno stevardeso. Kot piko na i pa je Empera, ki so mu oblačila stevardese dobro poznana iz obdobja, ko je bil član zasedbe Sestre, posodil tudi rdeče pokrivalo, ki je nekakšen zaščitni znak stevardes.

Miran Juršič, modni fotograf, je imel tokrat vizijo o modno-komercialni fotografiji, kakršno bi posnel za letalsko družbo in bi jo občudovali na jumbo plakatih, v reklami in revijah. Jasni je pripravil tudi presenečenje in poskrbel za prav poseben rekvizit - pilota! Jasna je tako končno lahko uresničila svoje sanje in se kot čudovita, urejena ženska postavila ob bok pilotu. 

Jasnino hitro preobrazbo si lahko tudi pogledate v videu.

Projekt Diva je na sporedu vsako nedeljo ob 18.15 na Planet TV.

 

Ne spreglejte