Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 3. 2014,
10.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

hujšanje

Petek, 14. 3. 2014, 10.47

8 let

Sodelujte v akciji "Povrni si svojo postavo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Čas je, da skupaj z nami naredite odločen premik v svojem življenju. Kratkotrajne diete in enkratni obiski fitnesa so stvar preteklosti. Čas je za spremembo!

Dovolj je izgovorov o tem, zakaj ne naredite pravega preobrata v svojem življenju in zakaj dopuščate, da vaša slaba samopodoba vpliva na kakovost vašega življenja. Čezmerna teža ne vpliva samo na vaše počutje in samozavest, ampak tudi na vaše zdravje in to, da si v življenju ne privoščite dovolj drznosti.

Na Planet Siol.net smo se zato odločili, da vam letošnjo pomlad priskočimo na pomoč ter trem izmed vas pomagamo na poti do boljše postave in posledično boljšega življenja.

Pomagal vam bo Nupo 360° program Dvema ženskama in moškemu bomo s pomočjo Nupo 360° programa omogočili popolno spremembo življenjskega sloga. Na osemtedenski poti vam bomo pomagali spremeniti prehranjevalne navade, izgubiti odvečne kilograme, oblikovati svoje telo in povišati samozavest. Naš skupni cilj bo bolj kakovostno življenje.

Pri tem ne boste sami, saj vas bodo ves čas spodbujali Nupo ambasadorji: Špela Grošelj, Rebeka Dremelj, Miha Deželak in drugi, ki jim je s pomočjo Nupo dietne prehrane uspelo spremeniti življenjski slog.

Življenjska preobrazba, ki vas bo dokončno premaknila iz statusa quo, bo potekala celostno in pod vodstvom številnih strokovnjakov. Dokazati želimo, da je preoblikovanje telesa proces, ki mora postati vaš nov življenjski slog.

Brez lakote v nove prehranjevalne navade Nupo 360° program bo resetiral vaše slabe življenjske navade in postopoma vpeljal nove.

Za nov začetek bo v prvi vrsti poskrbela dietna prehrana Nupo, ki vam bo zagotovila učinkovito in dolgoročno izgubo kilogramov. Dietno prehrano Nupo, ki vključuje tako dietne napitke kot dietne juhe, uporabljamo za uravnavanje resne debelosti v zelo nizkoenergijski dieti, saj s svojo sestavo pokrijejo vse potrebe organizma po vitaminih, mineralih, vlakninah in energiji ob priporočenem razmerju potrebnih hranil. Zagotavlja enostavno, dolgotrajno in učinkovito izgubo prekomerne telesne teže posameznika.

Kljub nizkemu vnosu energije kandidati ne boste občutili lakote, s prehrano Nupo pa boste postopoma spreminjali svoje prehranjevalne navade. To je eden od ciljev naše skupne akcije.

V osemtedenski življenjski preobrazbi vam bo pomagala Ana Kroflič, mag. farm., ki vas bo usmerjala in vam svetovala, kako izboljšati prehranjevalne navade, tako da boste tudi po koncu programa uspešno vzdrževali kilograme.

Za preoblikovanje telesa bo s funkcionalno vadbo poskrbel osebni trener Gašper Simčič, osebni coaching bo vodila Katja Fašink, vedenjsko terapijo pa bo izvajal najuspešnejši slovenski športni psiholog dr. Matej Tušak. Popoln konec akcije bo posvet pri priznani slovenski modni oblikovalki Nini Šušnjara, ki bo poskrbela še za stilsko preobrazbo naših kandidatov.

Ne čakajte torej, da bi vaša slaba samopodoba še naprej omejevala vaš življenjski napredek. Prijavite se v našo akcijo "Povrni si svojo postavo", mogoče boste prav vi letos deležni korenite življenjske preobrazbe!

Vnesite svoje osebne podatke in sodelujte v izboru, ki bo 7. 4. ob 9. uri.

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte