Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 7. 2020,
15.45

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

LifeClass #dopustujdoma #dopustujdoma Portorož PR članek

Ponedeljek, 13. 7. 2020, 15.45

3 leta, 9 mesecev

Kam na poživljajoč oddih brez čakanja na meji?

Oglasno sporočilo

Poletje je čas, ko si moramo napolniti baterije za hladnejši del leta. Dolgi, topli dnevi so kot nalašč za številne podvige, predvsem morske zato je prav, da si za počitniško destinacijo izberemo kraj, kjer bomo lahko aktivni večino časa. Za sproščanje pa pride prav tudi plaža. Preverite, kje si v Slovenski Istri si zagotovite oboje, ob tem pa izkoristite turistične vavčerje!

LifeClass | Foto:

Zakaj počitnice na morju?

Obmorski zrak, poln negativnih ionov blagodejno vpliva na počutje, izboljšuje kakovost spanca, dviguje raven energije, lajša simptome glavobola in celo izboljšuje potek alergij na dihalih. Nič čudnega, da se po oddihu ob morju počutimo bolje in smo pripravljeni na nove izzive!

LifeClass | Foto:

Pristno morsko doživetje

Hoteli LifeClass Portorož vas že ta konec tedna vabijo na krajši morski pobeg. Za vas so pripravili posebne pakete, ki združujejo prijetno bivanje, pester zabavni program in kulinarično razvajanje. Po krepčilnem spancu v udobnih sobah vas za lepši začetek dneva čaka zdrav mediteranski zajtrk. Pred ali po njem si izberite katero izmed dejavnosti, ki vas bo napolnila z energijo in okrepila vaš imunski sistem. Naj bo to jutranje razgibavanje na plaži ali plavanje ob sončnem zahodu – pomembno je le, da tudi na dopustu poskrbite za svoje dobro počutje!

LifeClass | Foto:

Tudi sprostitev je del zdravja

Po športnih dejavnostih nič ne prija bolj kot razvajanje na plaži. Tudi slovenski ščepec Sredozemlja ponuja plaže za vse okuse. Sanjarite o poležavanju na urejenih zelenicah in belem istrskem kamnu, ki se zliva z modrino morja? Potem je danes pravi trenutek, da rezervirate namestitev v Hotelih LifeClass Portorož in si zagotovite ležalnik na eni najbolj ekskluzivnih plaž na Jadranu. Plaža Meduza se lahko pohvali s slikovito lego v Piranskem zalivu ob glavni portoroški promenadi in vrhunsko ponudbo storitev. Odrasli se boste lahko razvajali kar v dveh prestižnih masažnih paviljonih, svoje najmlajše pa oddali v varstvo animatorjem Mini Kluba. Poskrbljeno bo tudi za okrepčilo – v naravni senci bara in restavracije Meduza so vam na voljo dnevno sveže jedi. Izbirate lahko med poletnimi solatami, raznovrstnimi prigrizki, izvrstnim sladoledom, sezonskim sadjem ter prvovrstno ponudbo osvežilnih napitkov, ki se poleti še najbolj priležejo.

LifeClass | Foto:

Nahranite svojo dušo in telo

Ne odlašajte, ampak čim prej rezervirajte aktivne počitnice na Obali, kjer boste nahranili tako svojo dušo kot telo. Sprehodi po čudovitih obalnih poteh, kolesarjenje po pisanih vasicah v zaledju, pikniki pod oljkami in neštete morske aktivnosti – vse za zdravega duha v zdravem telesu!

LifeClass | Foto:

Več informacij na: www.lifeclass.net, booking@lifeclass.net ali na 05 692 9001.

Naročnik oglasa je Istrabenz Turizem, d.d.

 

Ne spreglejte