Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 5. 2019,
7.00

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

televizija PR članek Telemach

Torek, 14. 5. 2019, 7.00

4 leta, 11 mesecev

Vzemite televizijo tudi na dopust!

Oglasno sporočilo

Tudi na počitnicah se prileže dober film, razburljiva serija, napeto športno srečanje ali pa risanka za najmlajše. Da ne bi zamudili svojih najljubših vsebin, je Total TV poskrbel za sezonski Paket Morje, ki vam v avtodomu, počitniški hiši, prikolici na morju ali na oddihu v hribih omogoča spremljanje več kot 200 televizijskih programov.

Telemach | Foto: Prihaja poletje in z njim več časa za sprostitev ob serijah, filmih in športnih dogodkih, ki jih na počitnikovanju nikakor ne želite zamuditi. Rešitev za vse ljubitelje televizije, ki na počitnicah nočete ostati brez svojih priljubljenih programov, predstavlja Telemach z vodilno satelitsko televizijo Total TV, ki jo lahko spremljate kjer koli in kadar koli. Televizijo lahko tako spremljate v mobilni hiški, apartmaju, avtodomu, prikolici ali na vikendu v gorah.

Telemach | Foto:

Paket Morje omogoča ogled več kot 200 televizijskih programov. Shema vključuje tudi najbolj priljubljene programe, tako da ob zasluženem oddihu res ne boste zamudili ničesar.

Telemach | Foto:

Paket brez vezave, naročnina le za štiri mesece

Paket Morje je brez vezave in je sezonski. Naročnino namreč plačate zgolj enkrat za štiri mesece, in sicer za obdobje, ki vam najbolj ustreza. Štirimesečna naročnina na Paket Morje vsebuje tudi vso opremo, potrebno za sprejem televizijskega signala.

Izbirate lahko med:

  • predplačniškim paketom z vso opremo, potrebno za spremljanje televizije, za samo 199,00 EUR,
  • predplačniškim paketom z osnovno opremo za 149,00 EUR.

Telemach | Foto:

Plačilo je enkratno, opremo pa plačate le prvič. Če ste že uporabnik Paketa Morje, plačate le izbrani paket televizijskih programov.


Naročnik oglasne vsebine je Telemach.

Ne spreglejte