Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 6. 2019,
9.48

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Nomago

Natisni članek

advertorial Nomago izlet

Torek, 18. 6. 2019, 9.48

2 meseca, 1 teden

Udobni in prijetni poletni izleti

Vsebino omogoča Nomago

Poletje je čas, ko lepo vreme, daljši dnevi in visoke temperature v nas vzbudijo željo po potovanjih, odkrivanju neznanega ali oddihu ob morju. Takrat si želimo vsaj za kratek čas pobegniti pred vsakdanom, zamenjati okolje in se napolniti z energijo za nove izzive.

počitnice poletje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Bi letošnjim poletnim dogodivščinam dodali še malo začimb? V razmislek vam ponujamo kar nekaj idej - pobeg za konec tedna, nekajdnevni izlet v bližnje mesto ali polet na eksotično destinacijo z najbližjega letališča.


Pobeg za konec tedna


benetke | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Benetke:

Izgubite se v neštetih uličicah, na otočkih in v kanalih, ki dajejo poseben čar temu posebnemu mestu. Oglejte si Trg sv. Marka in si privoščite vožnjo z gondolo ali pa se z vodnim taksijem odpravite na sosednji otok Murano. Najlepši razgled na Benetke in Grand Canal ponuja terasa na vrhu nakupovalne galerije T Fondaco, ki jo lahko obiščete popolnoma brezplačno. Število obiskovalcev, ki lahko hkrati uživajo v izjemnem razgledu, je omejeno, zato priporočamo, da svoj 15-minutni obisk rezervirate vnaprej na spletni strani nakupovalne galerije na povezavi: https://www.dfs.com/en/venice/t-fondaco-rooftop-terrace.

Za enosmerno vozovnico iz Ljubljane do Benetk boste odšteli 19,99 evra, pri čemer boste lahko med vožnjo uporabljali brezplačen Wi-Fi ali napolnili svoje elektronske naprave, da ne bo zmanjkalo baterije za najlepše prizore.

zagreb | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Zagreb:

Za enosmerno vozovnico iz Ljubljane do prestolnice naših južnih sosedov boste odšteli 8,99 evra. V Zagrebu se lahko sprostite ob jezeru Jarun ali obiščete številne muzeje, kot sta Muzej iluzij ali Muzej propadlih razmerij (Museum of Broken Relationships).

 


Nekajdnevni izlet


Budimpešta | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Budimpešta:

Pogosto spregledana prestolnica Madžarske skriva številne bisere – od veličastne arhitekture do gurmanskih užitkov. Ob obisku Budimpešte ne gre spregledati mogočne stavbe madžarskega parlamenta in palač ter Matjaževe cerkve v grajski četrti. Sprostite se v toplicah, sprehodite se po promenadi ob Donavi in občutite večerni utrip mesta v enem izmed slavnih pubov v zapuščenih stavbah – t. i. ruin pubs.

pula | Foto: Pulj:

Vsem dobro poznano mesto v Istri je z uvedbo linij Nomago InterCity na dosegu roke. Oddih na plaži, kulinarično razvajanje, športno udejstvovanje ali koncert v akustični areni - Pulj ponuja nešteto možnosti za vse okuse, zato ga vsekakor umestite na seznam mest, ki jih morate obiskati to poletje.


Letališča


Nomagovi avtobusi InterCity omogočajo tudi prevoz do priljubljenih letališč v bližini, s katerih letijo številni nizkocenovni letalski prevozniki. Če načrtujete polet z letališč v Benetkah, Trevisu, Trstu, na Dunaju, v Stuttgartu ali Frankfurtu, so Nomagovi avtobusi najudobnejša izbira za prevoz do letališča in nazaj. Namig: za vse tiste, ki še iščete ideje za naslednje potovanje, Nomago Travel poskrbi za organizacijo vseh vrst potovanj.

Nomago | Foto:

Različne možnosti vozovnic

Na Nomagovih avtobusih InterCity boste našli najudobnejši sedež, ne glede na to, ali se na pot odpravljate sami, v paru ali z družino. Potujete lahko v ekonomskem ali premium razredu, večjim skupinam pa so v razredu za skupine na voljo tudi sedeži, razporejeni okoli mize za druženje. Za otroke do dveh let so na razpolago prilagojeni otroški sedeži.

Pri potovanju z Nomagovimi avtobusi se oddih začne že na poti do destinacije. Udobni sedeži, brezplačna povezava Wi-Fi za vse potnike in električne vtičnice zagotavljajo najudobnejši prevoz od mesta do mesta.

Ne spreglejte