Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 6. 2017,
11.03

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Nova KBM d.d.

Foto: Thinkstock in Nova KBM

Natisni članek

banka Na dopustu dopust poletje Nova KBM advertorial

Torek, 27. 6. 2017, 11.03

2 meseca, 3 tedne

Najboljše stvari pridejo v kompletu

TOP 7 stvari tega poletja, ki jih ne smete zamuditi

Vsebino omogoča Nova KBM d.d.

Foto: Thinkstock in Nova KBM

Poletje se je tudi uradno začelo, čeprav nas toplo junijsko sonce greje že kar nekaj dni. Čas je torej, da končno prestavite v nižjo prestavo, sezujete čevlje, odvržete odvečna oblačila in se prepustite poletnim radostim.

Poletje | Foto:

Ste komaj čakali na začetek poletja, da si boste končno lahko utrgali malce več časa zase in za druženje s prijatelji? Zdaj lahko svoje želje in načrte tudi uresničite. Ne odlašajte, da vas ne bo čas prehitel. Ne dopustite, da bi poletje nenadoma odpihnil jesenski veter in listi na drevesih že spremenili barvo. Že danes si pripravite seznam opravil za letošnje poletje. Edino pravilo letošnjega poletja je: nepozabna zabava.

Poletni ležalnik, žar in senčnik ste že privlekli iz garaže. Skrinjo imate založeno z ledom, dopust ste rezervirali, zdaj je končno čas, da skrbi vržete čez ramo, tudi kar zadeva vaše finance – Paket Komplet Nove KBM bo odpihnil vse skrbi. Naslonite se nazaj, globoko vdihnite in začnite nepozabno poletno avanturo.

Za vas smo pripravili nekaj idej, kako preživeti vroče poletje in ga izkoristiti do zadnjega trenutka, da vam bo še dolgo ostalo v lepem spominu, ob tem pa se boste neizmerno zabavali.

#1 Priredite piknik ali vrtno zabavo

Poletje | Foto: Čez leto ste se z nekaterimi prijatelji vztrajno lovili in mrzlično usklajevali termine, da bi se po dolgem času končno malo družili in nadoknadili zamujeno. Naporen delovnik in družinske obveznosti vam tega žal niso dopuščali, zdaj pa je dovolj izgovorov. Čas je, da povabite svoje prijatelje in z njimi preživite neprecenljive trenutke. Povabite jih na vrtno zabavo ali organizirajte mini piknik. Poletje je kot nalašč za to!

#2 Odpeljite se na izlet v neznano

Poletje | Foto: Včasih je pot pomembnejša od cilja. Zakaj bi vedno morali imeti natančno začrtane cilje? Bodite spontani in se z avtomobilom odpeljite na izlet presenečenja z najdražjo osebo. Če imate to možnost, spustite streho kabrioleta ter začutite prijetno toplo poletno sonce in veter v laseh. Zavijte na stranpoti in v skrite kotičke. Verjemite, naša Slovenija jih je polna, le odkriti jih morate. Doživite tisti neprecenljiv občutek svobode. Tudi če se boste odpravili v tujino, boste gotovino v evrih lahko brezplačno dvigovali na vseh bankomatih v EU.

#3 Obiščite koncert na prostem

Poletje | Foto: Poletje in glasba gresta z roko v roki. Kdaj ste bili nazadnje na koncertu? Stavimo, da ste v zadnjih letih zamudili kar nekaj vam ljubih glasbenih dogodkov. To poletje nimate več opravičila! Tudi če ste malce na tesnem z denarjem, naj vam Paket Komplet Nove KBM pomaga pri spontanih odločitvah. Poletna sezona je bogata z različnimi glasbenimi festivali in številnimi koncerti na prostem, kot je Festival Lent, ki bo na promenadi ob Dravi potekal od 23. junija do 1. julija. V prestolnici lahko od 27. junija do 31. avgusta uživate v bogatem programu Festivala Ljubljana. Pri naših sosedih bo čez poletje kar nekaj večjih koncertnih spektaklov, izpostavimo jih le nekaj: 23. junija bodo v Firencah gostovali Aerosmith, isti dan na Piazzola sul Brenta prihajajo The Cranberries, 27. junija bodo vsi ljubitelji rocka lahko uživali ob zvokih legendarnih The Cult v Zagrebu, v puljsko Areno se 2. julija vračata 2Cellos, 10. julija na Dunaju koncertirajo Guns 'N' Roses, 12. julija v Milano prihajajo Red Hot Chilli Peppers, 15. julija v Celovec Elton John, 26. julija bo v Pulju nastopil Sting in še bi lahko naštevali. Dobre glasbe torej ne bo manjkalo.

#4 Uživajte v kulinaričnih dobrotah

Poletje | Foto: Brezskrbnih druženj s prijatelji si ne znamo predstavljati brez dobre hrane in kozarčka pijače. Poletne dni, ko se druženje zlahka zavleče dolgo v noč, si popestrite z dobro hrano. Dajte si duška in kakšno specialiteto pripravite sami ali pa se na druženje vsak petek odpravite v prestolnico na Odprto kuhno. Na tržnici hrane različni slovenski kuharski mojstri kuhajo v živo, vi pa se predajte gurmanskim užitkom sveže pripravljenih dobrot.

#6 Postavite si šotor

Poletje | Foto: Ljubitelji kampiranja dobro veste, v čem je čar spanja pod šotorskim platnom. Ni lepšega kot preživeti noč pod milim zvezdnatim nebom, v stiku z naravo, ob poslušanju zvokov noči. Lahko se odpravite kampirat v katerega od kampov ali pa improvizirajte – šotor si postavite kar na vrtu pred hišo. Zakaj pa ne? Zvečer zakurite majhen ogenj in si na njem specite hrenovke na palčkah, ko pade noč, naj sveti le petrolejka, nato pa se pogreznite v skrivnostni svet šotorjenja. Zlasti tisti, ki imate otroke, ste lahko prepričani, da so zabava in nepozabna doživetja zagotovljena.

#7 Privoščite si adrenalinski odklop

Poletje | Foto: Ležerne in zasanjane poletne dni si popestrite z adrenalinskim odklopom. Kar prek spleta si rezervirajte vstopnice za zabaviščni park in si privoščite malce več akcije. Brez skrbi, imetnikom paketa Komplet Nove KBM je na voljo brezplačna spletna in mobilna banka s plačili do 50.000 evrov v EU brez provizije. Po dobršno mero adrenalina se lahko odpravite tudi v adrenalinski park ali pa se podajte na rafting, soteskanje ali spust s kajakom po kateri od slovenskih rek. Tudi za jadralno padalstvo so najprimernejši poletni meseci. Lahko se v tandemu spustite po jeklenici in vezi s svojimi bližnjimi le še okrepite.

Nekateri od vas pa si boste morda želeli privoščiti potovanje v oddaljene kraje ali pa se celo odpravljate na težko pričakovano poročno potovanje.

Kamorkoli že se boste odpravili to poletje in karkoli boste počeli, ne pozabite, da najboljše stvari pridejo v kompletu. Paket Komplet Nove KBM vsebuje vse, kar potrebujete, da boste lahko doživeli tisto, kar ste si zadali:

  • brezplačne dvige (v evrih) na vseh bankomatih v EU,
  • brezplačno spletno in mobilno banko s plačili do 50.000 evrov v EU brez provizije,
  • limit na računu do 2.000 evrov,
  • brezplačno vodenje računa z izdajo in redno zamenjavo debetne kartice VISA,
  • brezplačno varnostno SMS-obveščanje in
  • brezplačen varnostni element za uporabo spletne in mobilne banke.

Vse to po izjemni ceni 4,99 evra na mesec. S paketom Komplet Nove KBM boste v povprečju na letni ravni privarčevali kar 173,40 evra.* Vsi, ki boste sklenili še potrošniški kredit (najmanj 5.000 evrov in ročnostjo najmanj 36 mesecev), boste privarčevali še več. V prvem letu boste za mesečno nadomestilo odšteli zgolj 2,99 evra.

Paket Komplet Nove KBM lahko v le nekaj korakih sklenete na spletni strani Nove KBM, na najbližji Pošti Slovenije** ali v katerikoli poslovalnici Nove KBM. Če bi želeli najboljši paket zgolj preizkusiti, Nova KBM vsem novim komitentom omogoča prve tri mesece brezplačne uporabe.

*Izračun je pripravljen po trenutno veljavnem ceniku za stranko, ki danes te storitve že uporablja, mesečno opravi tri dvige na bankomatih drugih bank, plača povprečno 4,7 univerzalnega plačilnega naloga na bančnem okencu in ima 2.000 evrov mesečnega limita. V primeru spremembe predpostavk se lahko izračun prihranka spremeni.
**Pogodbene pošte so izvzete.

Ne spreglejte